Jiskra 2008 je mým šestým klubem, troufám si říct tím nejlepším.

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče Okresního přeboru III.třídy v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Maxmilián Sčambura z Jiskry 2008, kterého redakce fotbalunas.cz vyzpovídala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Byl jsi zvolen hráčem kola, jaké z toho máš pocity?
Popravdě jsem si ani nemyslel, že se dostanu do sestavy kola, natož hráč kola. Hrál jsem za Jiskru poprvé pro mě nový post středního záložníka a zadařilo se. Mám velkou radost.
V kolika letech jsi začal hrát fotbal? A jak si se k němu dostal?
Fotbal jsem začal hrát ve druhé třídě na základní škole. K fotbalu mě vedl můj taťka, který hrál fotbal aktivně až do svých 50 ti let.
Už jsi prošel nějaké kluby, na které angažmá rád vzpomínáš? A proč?
Jiskra 2008 je mým šestým klubem, troufám si říct tím nejlepším. V týmu je dobrá parta, skvělí hráči, trenéři, atmosféra, krásné zázemí a spousta dalšího. Proto bych rád nevzpomínal, ale poděkoval, že jsem v Jiskře 2008 velice spokojený.
Máš nějaký oblíbený klub, kterému fandíš?
Oblíbeným klubem je FC Barcelona, která právě získala titul španělské ligy.
Děláš ještě něco jiného mimo fotbal?
Ano, samozřejmě. Lyže, běžky, horské kolo, plavání, turistika. Taky rád cestuji. Pracuji v zemědělství, které mi je taky koníčkem.
Máš nějakou historku z fotbalu?
Historek je spousta, jen si právě nevzpomenu na žádnou, která by mohla být publikována :D
Jak hodnotíš působení v Jiskra 2008 ?
Jak jsem avizoval v přechozí otázce. Jsem velice spokojený. Doufám, že se A týmu podaří udržet v 1.A třídě, B týmu postoupit do vyšší soutěže. Myslím, že obě možnosti jsou reálné. Musíme bojovat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.