Na “koni” ještě nejsme, tam budeme až povedeme tabulku. Rozhodně ale sedíme skvěle v sedle, říká hráč 23. kola František Jelínek

Proběhlo hlasování o hráče 23. kola a vítězem se stal útočník TJ Sokol Bečov - František Jelínek! Proti Hrobčicím zaznamenal dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Hrobčicím jste na jejich půdě nastříleli 8 gólů. Jak se ti hrálo? Jsi spokojen?
Cokoliv pět a víc je krásný pocit samozřejmě. Hrálo se nám skvěle, i když hřiště bylo jaký bylo. Nemít tam Hrobčice 60 letého blázna, tak by to byl i klidnější zápas, ale mohlo to skončit i větším rozdílem. Spokojenost je si myslím v celém týmu. Šlapeme teď díky trenérovi jako skvěle seřízený stroj.
Opět jsi gólově přispěl, tentokrát dvěma brankami. Spokojenost?
Měl jsem minulou sezónu docela gólový půst, ale letos se mi docela začalo dařit konečně. Snad jsem proměnil smolné momenty za ty gólové a budu spokojenější zápas od zápasu.
Už jste se vyhoupli na třetí příčku. Zkusíte ještě zabojovat o titul, nebo se zaměřujete na druhou příčku?
Koukáme nahoru samozřejmě, ale jsou tam Modlany, který mají velký bodový náskok. Doufám, že někde ztratí body a my jim ještě doma vrátíme tu jejich podzimní “popravu”. Pokud to půjde, chtěli bychom postoupit samozřejmě.
V sobotu vás čeká domácí zápas se Zabrušany. Co od zápasu očekáváš?
Zápas rozhodně nepodceníme, doufám že bude spoustu krásných fotbalových akcí a gólů v náš prospěch.
Proti Hrobčicím jsi nastoupil na hrotu. Vyhovuje ti tenhle post? Kde se ti hraje nejlépe?
Hraju hrot co jsem v Bečově začal. Jak jsem ale říkal, loni jsem měl půst. Na hrotu mi to nešlo, tak jsem to šel čistit na stopera. Tyhle dvě pozice mě baví. Občas jsem hrál i krajní zálohu, ale tam se musí hodně běhat.
Na jaře jste se pořádně rozstříleli. Čím si to vysvětluješ? Vnímáš to tak, že je váš tým na koni?
Na “koni” ještě nejsme, tam budeme až povedeme tabulku. Rozhodně ale sedíme skvěle v sedle. Za vše můžeme děkovat Michalovi Schőnymu, který nás dostává do formy díky tréninkům, které vymýšlí. Pořád je to něco nového. Myslím si, že i sním bychom měli udělat rozhovor. Třeba by vám prozradil klíč našich úspěchů.
Máš nějakou vtipnou historku ze hřiště nebo z kabiny? Něco, co bys na spoluhráče prásknul?
Ze hřiště asi spousty. Hlavně díky tomu, že hrajeme okresní soutěž. Ty ale nejsou publikovatelné. Co se stane v kabině, zůstane v kabině. Ikdyž Míra Pšenička mi pořad za klepec na tréninku ve fotbale nekoupil limču.
Hodláš v Bečově pokračovat i příští sezónu?
Občas si říkám, že mám všeho dost a je toho hodně. V Bečově to ale prostě miluji. Je to tak skvělý místo, parta, tým, zázemí. Nejde to jen tak opustit, takže pokud to bude v mých silách, určitě zůstanu nadále věrný a oddaný TJ Sokol Bečov.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.