Na angažmá v Rakovníku vzpomínám rád, říká hráč 25. kola Jiří Trégr

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče 25. kola a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Novostrašecký obránce Jiří Trégr se v rozhovoru rozpovídal o vítězném utkání s Vestcem, angažmá v Rakovníku a nebo prozradil také to, kdo ho ve fotbale podporuje nejvíce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v hlasování o hráče kola. Minule Váš kolega Matěj Erba, teď vy. Novostrašecká kabina se v hlasování činí, nebo ne?
Děkuji. Už se mi stihl přiznat táta, že zmobilizoval snad všechny členy rodiny, aby mi dali hlas, tak se na příští oslavě budu asi trochu stydět...
Na podzim jste s Vestcem remizovali a teď jste ho obrali dokonce o všechny tři body. Čím to, že vám to proti jednomu z nejlepších týmů v soutěži tak jde?
Podali jsme sice bojovný výkon, ale nejvíce nám pomohl souběh obou týmů Vestce, při kterém k nám přijelo pouze jedenáct hráčů soupeře.
Jak byste zhodnotil svůj výkon proti Viktorce?
Poctivě odbráněno a bez zbytečných chyb.
Co pro Vás osobně v utkání bylo nejsložitější?
Nejsložitější bylo udržet krok s velmi rychlým levým křídlem soupeře a při standardních situacích ubránit silného Petra Pecinovského.
Do Nového Strašecí jste přestoupil v roce 2013. Od té doby tam ale byla jedna mezizastávka, a to v Rakovníku, kde jste strávil více než jeden rok. Jak rakovnické angažmá hodnotíte?
Já na Rakovník vzpomínám rád, pod trenéry v dorostu se mi trénovalo a hrálo dobře. Potkal jsem tam spoustu dobrých lidí a s některými teď hrajeme ve Strašecí.
Proč jste se rozhodl vrátit zpět do Nového Strašecí?
Už když jsem do Rakovníku přestupoval, bylo domluveno, že se do Strašecí vrátím. Mám to blízko z domova a hlavně je tady výborný kolektiv.
Slyšel jste někdy nějaké narážky na svoji osobu v důsledku těchto přestupů, jelikož Nové Strašecí a Rakovník jsou dlouholetí rivalové?
Občas si někdo rýpnul, ale vzhledem k tomu, že jsem ve Strašecí hrál odmala, tak se kluci spíš krotili.
Je Vám 23 let. Studujete ještě, nebo už pracujete?
Pracuji. Živím se servisem vysokotlakých potrubí, ropovodů, plynovodů atd. Je to časově náročná práce, takže někdy bohužel musí fotbal stranou.
Kdo Vás ve fotbale podporuje nejvíce?
Nejvíc určitě děda, přítelkyně a táta, kterému vděčím i za vítězství v anketě.
Tradiční otázka na závěr - bude pro Vás triumf v naší anketě znamenat nějaký příspěvek do klubové kasy?
Uvidíme, jestli si pokladník o něco řekne, ale když neunikl Erbič (Matěj Erba), tak mě to čeká taky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.