ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Libor Nikl - brankář FK Milotice | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Představte se nám..
Jmenuju se Libor Nikl, fotbal hraju přibližně od sedmi let. V podstatě celou kariéru jsem odehrál za Milotice - s přestávkami - když jsem několik let nehrál. Pak ještě půl roku v Žarošicích. Jinak pořád za Milotice.
Předpokládám, že Vás to také bude něco stát do kabiny. Stejně jako Vaše spoluhráče, kteří byli rovněž vyhlášeni jako hráči kola, je to tak?
Určitě. Ale mám výhodu, že jsem pokladník.. (smích). Ale stejně mě to nemine. Ještě nemáme přesně stanovenou sumu. Vidím to tak na dvě stovky za každého, kdo udělal rozhovor.
V minulém zápase jste pochytal proti Nikolčicím opravdu velké množství šancí a přiváděl jste jejich útočníky k zoufalství. Dá se tedy říct, že Vám zápas vyšel?
Ano, zápas mi vyšel. Ale stejně tak vyšel i celému týmu. O poločase jsme vedli 4:1. To se nám povedlo poprvé v sezóně, vést o 3 góly. První poločas z naší strany výborný. Druhou půli ovlivnilo vyloučení, kdy jsme šli do deseti a soupeř nám od té doby nepůjčil míč. Vyvíjel čím dál větší tlak a naštěstí nám dal jen jeden gól a zvládli jsme to udržet.
V neděli vás čeká důležitý zápas s Veselí nad Moravou. Jaký to bude zápas?
Zápas to bude každopádně strašně důležitý. Jsme v tabulce hned vedle sebe. Začátek bude asi opatrný, protože jde o hodně. Jen doufám, že pro nás se šťastným koncem.
Brankářem jste chtěl být odmalička?
Ano, odjakživa.
Měl jste nebo máte brankářský vzor?
Určitě. Iker Casillas. A v mládí když jsem přemýšlel o tom, že bych hrál hokej, tak to byl Dominik Hašek.
Jak nejraději odpočíváte po náročném tréninku či zápase?
Asi doma u televize.
Kdo z Vašich spoluhráčů má nejtvrdší a nejpřesnější střelu..?
Nejtvrdší i nejpřesnější střelu má Jindřich Nedvědický. Teď dva zápasy po sobě dal 2 nádherné góly, takže to potvrzuje. A ještě navrátilec Radek Kundrata, ten má taky přesnou a tvrdou ránu. Stále čekáme na jeho návrat na trávník. Má po zranění kolene, tak uvidíme, jak to s ním bude.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.