HISENSE Hráč kola David Marcián: Náš pokladník snad nosí sazebník s propiskou i na hřiště

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč FK Baník Ratíškovice, David Marcián. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, gratuluji k vítězství v anketě. Co na to říkáš?
Děkuji, vážím si toho. Nečekal jsem vůbec, že můžu vyhrát popravdě jsem nevěděl, že něco jako hráč kola u nás funguje. Borci v kabině se nemůžou dočkat až mě za to zkasírují.
Sledoval jsi hlasování? Kdo ti poslal nejvíce hlasů?
Nesledoval jsem průběh hlasování. Určitě nejvíce hlasů mi poslala moje přítelkyně, která mě ve fotbale podporuje a chodí se na mě dívat. Také moje mamka, která taky hlasovala a podporuje mě ve fotbale už od malička.
Kolik tě to bude v kabině stát?
Náš pokladník je velmi rázný v tomto, ale vůbec nevím na kolik to vyjde.Někdy si myslím, že nosí snad sazebník a propisku i na hřiště s sebou.
O víkendu jste porazili Kunštát 4:1, po poločase (4:0) už bylo vlastně rozhodnuto, ty jsi kanonádu započal proměněnou penaltou. Můžeš nám situaci popsat?
Po našem rohu byl u branky hostů docela zmatek, tak jsem využil situace a nastřelil jednoho z hráčů do ruky a byla nařízena penalta, na kterou jsem si věřil a také proměnil.
Máte penalty určené nebo jsi si prostě věřil a vzal si míč?
Většinou máme pokyny od trenéra, kdo si věří, vemte balón a dejte gól. V tomto zápase jsem byl i určen před zápasem k penaltě.
Příští zápas jedete do Kuřimi, co od zápasu čekáš?
Určitě velmi těžký zápas, protože Kuřim je velmi kvalitní mančaft, který se pohybuje v horních příčkách tabulky. Budou nám chybět někteří hráči, ale věřím, že i tak Kuřim potrápíme a nedáme jim nic zadarmo.
Jak v Ratíškovicích probíhají pozápasové oslavy?
Začíná to pozápasovým vítězným pokřikem, poté chvilku posedíme u pivka a klobásy a bavíme se o fotbale.
Kdo v kabině dělá srandu, kdo chodí neustále pozdě, na koho je největší spolehnutí na hřišti, kdo tráví nejvíce času u zrcadla a kdo vypije nejvíce piv?
Myslím, že srandu v kabině dělají všichni hráči možná největší vtipálek je Lukáš Kočiš, který si rád dělá srandu ze starších hráčů. Pozdě radši nikdo nechodí, protože známe našeho pokladníka, který si v pozdních příchodech přímo libuje a čeká u dveří se stopkami. Největší spolehnutí na hřišti je na našeho kapitána Martina Kordulu a góloša Jirku Chromého, kteří jsou z kádru nejvíce zkušení. U zrcadla podle mě nikdo extra času netráví možná Robin Dobeš, který musí být na zápas vždy upravený. A nejvíce vypitých piv asi vyhraje Kuba Nedorostek, který když nemá službu tak si rád dopřeje pár kousků.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Ve volném času si rád zajedu s přítelkyní na nějaký výlet, ale věnuji se i dalším sportovním aktivitám, přátelům, rodině a cestování.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Líbí se mi tato stránka a přijde mi to jako dobrý nápad hlasovat pro hráče z nižších lig a následně mít možnost se dozvědět něco zajímavého o nich.
Děkujeme za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.