ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Lukáš Honzík ze Studánky B. Naše redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na vítězství v anketě o hráče kola?
Jsem rád, že jsem vyhrál v této anketě, po dlouhé době je to individuální úspěch po sportovní stránce, což mě potěší. Na druhou stranu bych rád, aby vyhrávali obě mužstva Studánky.
Jak jste se o nominaci dozvěděl?
O nominaci jsem se dozvěděl z vašich stránek, protože je pravidelně sleduji.
Následující zápas hrajete v Damnově, jak myslíte že utkání dopadne?
Těším se na celý víkend. V sobotu hraje v Damnově naše A mužstvo a v neděli B mužstvo. V Damnově jsem byl 4 roky na hostování právě ze Studánky a byly to krásné čtyři roky plné dobré party kolem fotbalu a plno rumových dýchánků. Pro mě jsou tyto zápasy vždy srdeční záležitostí a já se rád vracím tam kde jsem hrál. Výsledky obou utkání si nedovedu odhadnout, ale budu doufat v naše vítězství.
Vzpomenete si na svoji první branku?
Nevím přesně, ale mám pocit, že to bylo v mém prvním zápase, co jsem začal hrát za žáčky. Vím, že to bylo na hřišti na ZŠ Hornická a bylo to z přímého kopu. Tímto bych chtěl poděkovat Pavlovi Kocandovi, že mě naučil tehdá kopnout do míče.
Koho letos favorizujete na vítězství?
Co se týče IV. Třídy, tak asi favoritů je tam víc mužstev, ať je to mužstvo z Halže, Částkov a nebo Studánka B, což bych byl asi nejraději, kdyby se nám podařilo soutěž vyhrát. Do konce je ale ještě hodně zápasů a může se pořadí ještě hodně promíchat.
Sledujete náš portál?
Váš portál sleduji často, čtu si vždy po víkendu přehled z každého zápasu. Je to velice zajímavé počtení a vždy se podívám, jak se daří i mým přátelům, kteří hrají v jiných mančaftech v okresu.
Jaký je váš nejoblíbenější fotbalový klub?
Co se týče mého nejoblíbenějšího klubu, tak je to zajisté Studánka, to je můj mateřský klub od malička, což už nějakých pár let je. Co se týče velkého fotbalu, tak fandím Viktorce Plzeň. I má malá dceruška nese vznešené jméno Viktorka.
Chtěl by jste něco říci závěrem?
Na závěr bych chtěl poděkovat mé milované přítelkyni Verunce, že má se mnou obrovskou trpělivost, protože trávím fotbalem celé víkendy. Dále všem, kteří mi poslali hlasy, tajně jsem doufal, že bych se mohl umístit dobře, ale ne takto a s takovým náskokem. Dále bych poděkovat spoluhráčům, protože bez nich by to nešlo.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.