HISENSE Hráč kola MICHAL TOCZYSKI: Chtěl bych si zakopat za naše áčko i výš.

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč SK Líšěň "B", Michal Toczyski. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, gratuluji k vítězství v anketě. Co na to říkáš?
Děkuji, nečekal jsem, že bych mohl vyhrát, ale jsem šťastný. Aspoň hodím zase něco do kasy (jsem v tom už za hodně).
Sledoval jsi hlasování? Kdo ti poslal nejvíce hlasů?
Hlasování jsem nesledoval, ale poslouchal jsem kluky v kabině jak to narůstá v můj prospěch.
Co říkáš na to, že tě trenér vybral do sestavy kola?
Vůbec jsem to nečekal a jsem rád, že zrovna mě trenér vybral.
Kolik tě to bude v kabině stát?
O těchto pokutách nic moc nevím, takže doufám, že na mě kluci budou hodní.
O víkendu jste porazili Spartu Brno 4:2, ty sám si vstřelil v samém závěru branku, můžeš nám situaci popsat?
Při odkopu Sparty od brány to asi golmanovi nesedlo a balón letěl směrem ke mně. Když jsem si dobře zpracoval balon, tak jsem šel na jednoho hráče ze středu hřiště, udělal jsem kličku a potom jsem poslal míč těsně vedle levé tyčky a běžel jsem to pořádně oslavit.
Příští zápas odehrajete v neděli se sestupem ohroženými Ivančicemi, jak Vás trenér připravuje na takový zápas, který se může zdát jako jednoznačný?
Trenér nás připravuje na zápas s Ivančicemi jako na každý jiný zápas. Chceme postoupit a vždy se musíme připravit co nejlépe.
Máš nějaké cíle v kariérním postupu? Ve dvaceti letech máš vše před sebou.
Chtěl bych si zakopat za naše áčko i výš, ale momentálně ještě chci nabrat nějaké zkušenosti v mužském fotbalu, jelikož tady hraji ani ne rok. Zatím se soustředím na výkony v béčku.
Kdo v kabině dělá srandu, kdo chodí neustále pozdě, na koho je největší spolehnutí na hřišti a kdo tráví nejvíce času u zrcadla?
Srandista - se všema klukama tam je sranda. Kdybych musel vybrat tak si nejvíc srandy užívám s klukama se kterými jsem přišel. Chodí pozdě - někdy se to někomu stane, že dojde později. Mně se to taky stalo, ale není to tak že by někdo chodil pořád pozdě. Spoleh - Největší spoleh na hřišti je na kapoše (Radek Bohuslav), ale i na Ríšu (Richard Dostálek), který má super výkony kdykoliv, kdy hraje. Oba vždycky zamakají za ostatní. Hezounek - je to divný ale ještě jsem snad neviděl nikoho kdo by stál u zrcadla a nějak se upravoval. Každej si prostě nějak prohrábne hlavu a jde na hřiště.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Momentálně jsem neměl moc času na nějaké jiné aktivit. Ještě pořád chodím do školy, ale ve volném čase si kdyžtak užívám s kamarády, nebo dělám jiný sport.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Vypadá to jako super stránka kde se dají najít všechny novinky z fotbalu z nižších lig, i když ji znám asi 2 měsíce.
Děkujeme za rozhovor.
Děkuji za super otázky.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.