Jsem vášnivý hráč Football Manageru, říká Dominik Všianský, hráč 20. kola 1. A třídy sk. B

Hráčem kola se stal obránce Nikolčic. Porazil tak velkou konkurenci a my Vám přinášíme jeho rozhovor..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dominiku, něco nám o sobě řekněte..
Jsem šťastně ženatý a máme skvělého syna, kterému budou 2 roky, takže to je koníček za všechny. A ještě bych zmínil, že jsem vášnivý hráč Football Manageru (smích). Jinak jako OSVČ se věnuji kovovýrobě.
Co říkáte na to, že jste se stal vítězem ankety?
Myslím, že je to především vizitka našeho týmového výkonu v Pohořelicích. A taky práce našeho Marketingového oddělení. Osobně a objektivně si myslím, že by si ocenění zasloužil Dušan. (Dušan Sviták, pozn., redakce). Ale na marketingu musí ještě v Dubňanech trochu máknout. (dodává se smíchem).
Potřetí se stal hráčem kola hráč Nikolčic, čím to je? Je to počet fanoušků, nebo kamarádi spoluhráči, kteří Vám posílají hlasy? Nebo kombinace obojího?
V podstatě jsem odpověděl už předchozí odpovědí. Ale je pravda, že hned jak se objevila sestava kola, tak už mě kluci poštuchovali ať si nachystám odpovědi. A fanoušky máme skvělý. Takže je to družstevní spolupráce.
Největší radost bude mít určitě pokladník Vaší kabiny. Ten jistě očekává, že něco do kabiny za toto ocenění přinesete jako Vaši spoluhráči před Vámi. Je to tak?
Je pravda, že rozhovory, respektive sestavy kola, hráč kola jsme před sezónou neměli snad ani v ceníku. Ale po nedávných zkušenostech pokladník Tom Raba určitě rychle zareagoval a něco z toho bude (směje se).
Kdo vás přivedl k fotbalu?
Celkově mě rodina vedla ke sportu. Ale na vesnici byl jen fotbal a všichni jsme ho hráli. Takže jasná volba.
Hrajete na pozici obránce. Líbí se Vám hra některého hvězdného obránce? Sledujete ho?
Upřímně to moc nesleduju, co se světu týče. Ale kdybych si měl vybrat, tak bych vyzdvihl výkony Davči Petráska a Domka Ryšavýho. Tam je formička.
Kuba Šabata nám prozradil, že se po sezoně chystá na dovolenou k moři. Co vy? Kam plánujete vyrazit?
Manželka by ráda moře a mě naopak vůbec nevadí cestovat po republice. Takže ještě nic konkrétního nemáme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.