Věřím však, že jsme tímto zápasem ve Velkém Meziříčí nastartovali sérii vítězství, kterou udržíme do konce sezóny, říká hráč 20.kola Vysočiny - Martin Sáblík | Krajský přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 20. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal Martin Sáblík hrající za SFK Nové Město na Moravě B, který nerad přehrává a věří, že do konce sezóny budou vyhrávat. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil z Vašeho pohledu zápas proti Velkému Meziříčí?
Z mého pohledu musím říct, že to bylo velice vyrovnané utkání. My jsme do Velkého Meziříčí jeli pro 3 body. A také podle toho konečně náš výkon vypadal. Celý tým plnil pokyny které jsme si řekli. Mě Velké Meziříčí dost zklamalo, oproti přípravnému zápasu dost ztráceli míče ve středu hřiště. Myslím, že pro nás zasloužená výhra.
Měl jste výborné zákroky. Jak zhodnotíte Váš výkon?
Byl to zápas, kdy jsem věděl, že tým budu muset podržet. Jeden zákrok si myslím, že byl opravdu pěkný. Ale od toho abych něco chytil jsem přeci v bráně. Jak mi říká náš trenér brankářů Skryja. Snad jsem už našel formu.. Trošku mi to trvalo po náročné zimě.
Říkal jste, že už se snad vrátila forma, znamená to jisté místo v základní sestavě?
To nedokážu úplně říct (smích). Musí asi spíš trenér. Ale věřím,že v našem béčku už jsem si nějakou roli vybudoval a odchytám co nejvíc zápasu. Na záda se mi však tlačí z dorostu Jirka Mička a ten určitě svými výkony, co předvádí v dorostu, si také řekne o nějaké zápasy. A budu velice rád když si nějaký zápas odchytá. Protože musím říct, že teď máme skvělou partu mezi brankáři ve Vrchovině. Všichni si přejeme a podporujeme se.
Teď o víkendu přijede Slavoj Polná, co od tohoto zápasu očekáváte?
Náročný zápas plný soubojů.Máme Slavoji co vracet. U nich jsme na podzim prohráli 1:0. Určitě chceme vyhrát. Věřím, že to zvládneme. Musíme domácím fanouškům už udělat taky radost. (Smích)
Hrajete střed tabulky, je to takhle v pohodě, nebo myslíte, že se může hrát výš?
Pro mě střed tabulky není v pořádku. Jsem člověk co nerad prohrává. Samozřejmě cíl po minulé sezóně byl hrát výš, nejlépe kolem 4 místa. Věřím však, že jsme tímto zápasem ve Velkém Meziříčí nastartovali sérii vítězství, kterou udržíme až do konce sezóny.
Jak jste se k fotbalu dostal? Byla to jasná volba?
K fotbalu mě přivedli mamka s taťkou. Jelikož jsem od malička jezdil s taťkou na jeho zápasy, bylo rodičům hned jasné, na jaký sport mě dát. Jako malý jsem vždy chtěl být brankář jako můj táta.
Jaké máte další zájmy?
Ve volném čase se věnuji své přítelkyni, a jelikož nás v létě čeká svatba tak momentálně nejvíce volného času věnuji přípravám. Jinak rád rybařím.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.