Musím neskromně říct, že se mi zápas povedl, říká David Starý

Víttězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal David Starý z Věchnova, který pomohl svému týmu k výhře nad Ujčovem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Davide, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj Radime, děkuji za gratulaci a jelikož na vtipné odpovědi je u nás expert Onek a Matěj Buky gól tak já budu "košatit" (smích). Zápas byl náročný a to ze dvou důvodu. Tím prvním je, že šlo o derby a nám se v Ujčově dlouhodobě nedaří, druhým důvodem byl silný déšť v prvním poločase, který je pro brankáře náročnější v tom aby se udržel v provozní teplotě.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Musím neskromně říct, že se mi zápas povedl. Hlavně v první polovině kdy si Ujčov vypracoval 4 brankové příležitosti, které se mi podařilo i s pomocí brankové konstrukce zneškodnit. V druhé půli bylo těch posledních 10 minut nekonečných ale s dobrým koncem.
Nyní vás čeká zápas s Radostínem B. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Radostín teď jede a daří se mu. Očekávám, že to bude fotbal na úrovni III. Třidy a výsledek věřím ve výhru Věchnova, ale úspěch bude když se nám vyhnou zranění a vyloučení (úsměv).
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
No tato odpověď bude poměrně rozsáhlá protože jsem byl světoběžník (smích). K fotbalu mě dovedl a dlouhou dobu vedl můj táta, díky němu a jeho tréninkům které jsme absolvovali na hřišti za domem jsem se hodně naučil a tímto mu za to veřejně děkuji. No a co se týká mého působení tak jsem odchovance pardubického fotbalu, kde jsem začínal v AFK SKP Pardubice, pak jsem v mladším dorostu zkusil FK Pardubice, poté návrat zpět. Poslední dva roky v dorostu jsem působil v SK Holice na o pak to začalo ( smích) Půl roku v TJ Sokol Moravany, Rok a půl v Sokol Chvojenec, půl rok v TJ Sokol Dobříkov, půl roku v Rosicích nad Labem no a pak jsem si dal rok pauzu z důvodu pracovního vytížení a od roku 2012 jsem zakotvil v nejlepším klubu ze všech se skvělou partou lidí a tím je Věchnovské TJ.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Těch bylo, díky svému postu to jsou všechno brankáři. V žácích Barthez a Cañizares, v dorostu Petr Čech, Jaromír Blažek a Iker Casillas no a teď je to Manuel Neuer, Buffon a Vaclík.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Dva kluby které jsou mé srdci nejblíže jsou samozřejmě FK Pardubice a díky partě, kterou mám v šatně a mému otci tak Zbrojovka Brno.
Jaké máš koníčky?
Díky tomu, že mám dva kluky tak se věnuji hlavně jim a dost mě zaměstnává práce okolo domu a občas se mi podaří vyrazit na kolo.
Který filmový žánr vyhledáváš?
Komedie a detektivky.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Jé těch je a je to na mě i vidět (smích) řízek, svíčková, guláš, bramborák ... no a pití určitě pivko, vínečko, slivovička ...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.