HISENSE Hráč kola SAMUEL ČUS: Věřím, že pokud se na zápas dobře připravíme, tak je v našich silách odjet z Bystrce s plným bodovým ziskem.

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím byl zvolen hráč SK Moravská Slavia Brno, Samuel Čus. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Same, gratuluji k vítězství v anketě. Co na to říkáš?
Moc si toho vážím a moc děkuji všem, kteří mi poslali hlas. Také doufám, že by se nám mohlo podařit vyhrát i tu televizi, když už jsem toto "ocenění" získal.
Sledoval jsi hlasování? Kdo ti poslal nejvíce hlasů?
To, že jsem v sestavě kola jsem zaregistroval, ale samotný průběh jsem nějak moc nesledoval. Nejvíce hlasů mi přišlo asi od spoluhráčů a od rodiny.
Kolik tě to bude v kabině stát?
Tady ten zápas mě celkově vyšel celkem na dost. Nejsem si jistý jaká je v sazebníku částka za rozhovor, ale to mi určitě kluci a hlavně Kubajs (Ondřej Kubík) rychle připomenou až se o tomto rozhovoru dozví.
O víkendu jste porazili Svratku 4:2, ty sám si vstřelil dvě branky, můžeš nám je popsat?
První brance předcházel zmatek v pokutovém území, kdy jsme se k balónu ve finále dostali já a Šemby (Michal Šembera). Cítil jsem, že jsem v lepší pozici než on a proto jsem si zařval a hostujícího gólmana propálil. U druhého gólu jsem si nejdříve chtěl navést míč na moji silnější pravou nohu, ale viděl jsem, že mi obránce tu stranu zavírá. Proto jsem si balón navedl doprostřed a levou nohou to technicky kroutil na zadní tyč. Levou nohou jsem dal gól asi poprvé od dorostu, takže jsem rád, že se to povedlo.
Není to tak dlouho co si působil právě na straně soupeře, jak si góly oslavil?
První gól jsem z respektu ke klubu neoslavoval. Na působení ve Svratce doteď s radostí vzpomínám a s velkou částí současného kádru jsem hrával. U druhého gólu už jsem to nevydržel a musel gól oslavit, protože většinou se z mé klasické pozice obránce do zakončení nedostávám. Proto mi dva góly a asistence v jednom zápase udělali velkou radost.
Jak na Morendě probíhají oslavy po vyhraném zápase?
Tady to asi závisí zápas od zápasu. Po každém vyhraném zápase si zařveme a pokud se jedná o domácí utkání, tak i chvíli po zápase posedíme v klubové hospodě.
Příští zápas odehrajete v Bystrci, té se na jaře velmi daří, ještě neprohrála. Vy naopak venkovní zápasy moc nebodujete, 4 zápasy a pouhé 2 body. Čím to, že se takovému týmu na venkovních hřištích nedaří?
Tady bych rád jen podotknul to, že bych to nenazval tím, že by se nám nedařilo. V prvním utkání jsme v 90. minutě neproměnili penaltu. V zápase s Ivančicemi jsme byli lepším týmem, bohužel ale po našich chybách utkání skončilo také remízou. Líšeň byla o úroveň výš, ale myslím si, že jsme se prezentovali dobrým výkonem. Věřím proto, že pokud se na zápas dobře připravíme, tak je v našich silách odjet z Bystrce s plným bodovým ziskem.
Co tvé fotbalové ambice? V jednadvaceti letech máš vše před sebou.
Nějaké konkrétní ambice si nechám asi pro sebe. Momentálně jsem spokojený v Morendě a budu se snažit podávat co nejlepší výkony.
Čemu se věnuješ, když zrovna nejsi na hřišti?
Věnuji se studiu, rodině a přítelkyni.
Co říkáš na portál www.fotbalunas.cz?
Udělalo mi radost, že se po několikaleté odmlce obnovila činnost tohoto webu, jelikož jsem ho v minulosti sledoval.
Sam a jeho výběr z kabiny:
Největší kliďas týmu:
Tady jednoznačně Lukáš Gruber
Největší srdcař týmu:
Ondřej Kubík
Největší bavič týmu:
Jiří Pešta
Nejrychlejší hráč týmu:
Vojta Čech
Hráč s nejtvrdší střelou v týmu:
Asi Arutjun Ovsepjan
Děkujeme za rozhovor.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.