V Železnici jsem si ještě nezvykl mít pásku na ruce, říká hráč 23. kola Lukáš Haken

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 23. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím obránce Lukáš Haken z Železnice.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě, jaké jsou pocity?
Týden po zápase už moc pocitů nevnímám, ale ihned po zápase jsem měl samozřejmě velkou radost z výhry.
Ve velmi vyrovnaném a těžkém utkání se vám podařilo porazit Roudnici, jak zápas hodnotíš?
Začli jsme dobře, ale bohužel brzo inkasovali. Veřil jsem ale, že to otočíme. Z týmu cítím už při rozcvičkách velkou sílu. Zápas jsme otočili a první poločas již dohráli. Druhou půlku byla v poli o trochu lepší Roudnice, ale moc šancí si nevypracovala. Závěr utkání jsme rozkouskovali a konečně trochu zkušeněji zápas dohráli. Chtěl bych soupeře pochválit za bojovnost a agresivitu, kde v soubojích dokázali rozdat, ale i přijmout. Byl to důrazný, ale férový zápas.
Tvůj výkon oslovil nejvíce, jak ty sám jsi spokojený se svým výkonem?
Jsem spokojen, že jsem se po delší době dokázal dostat v zápase do svého „tranzu“. Jinými slovy jsem spokojen s nasazením. Ale s fotbalovou stránkou jarní část tolik spokojen nejsem. V zimě jsem toho moc neodtrénoval a teď bohužel zvládám trénink jen 1x týdně a je to znát.
V dalším zápase vás čeká asi jeden z nejtěžších zápasů jarní sezóny, vyzvete lídra Českou Skalici, jak zápas vyhlížíš? Jak jste na zápas připravení?
Těším se na to. Připraveni jsme. Jsem rád, že je v pondělí svátek, který doufám budeme moct využít k léčení menší kocoviny z vítězství. Ale počítáme s těžkým zápasem.
Aktuálně se nacházíte na třetí pozici v tabulce, jaké jsou ambice Železnice do následujících zápasů?
Ty nejvyšší.
Jak dlouho hraješ za Železnici? Jaké je to být kapitánem mužstva?
Šestou sezónu. Kapitán je Berus. Bez něho a Pavla Kozáka by fotbal v Železnici nebyl na takové úrovni. V Železnici jsem si ještě nezvykl mít pásku na ruce a taky téměř každý zápas zapomenu jít na úvodní los.
Máš nějaké své osobní fotbalové cíle, které bys chtěl jednou dosáhnout?
Chci si každý zápas užít a letos vyhrát 1.A. Ideálně, aby rozhodují gól padl v 90. minutě v Bělohradě.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.