ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 19.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 19. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Vyzpovídali jsme Ondřeje Bartoníčka z Lichnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratulace k další výhře o hráče kola. Jak vy sám hodnotíte svůj výkon a našly by se na něm ještě nějaké nedostatky?
Dobrý den, děkuji. Můj výkon nebyl dobrý, naštěstí jsem byl aspoň produktivní a Matěj Pinocchio Pokorný moje přihrávky zužitkoval.
Trenér hodnotil výkon týmu jako hodně slabý. Jak vy sám ho hodnotíte, a která herní činnost vám v zápase proti Hošticím nešla?
Slabý asi byl, ale byl to zase jiný typ zápasu, než jsme hráli doteď. Přijel soupeř, který hrál zezadu a na rychlé protiútoky. Nešla nám moc kombinace a v prvním poločase si myslím, že jsme ani v osobních soubojích nebyli moc úspěšní. Navíc jsme dostali celkem brzy gól a pak to bylo zase těžší. Ale měli jsme si s tím poradit asi líp.
S jakými taktickými pokyny jste do zápasu šli?
Nejlíp hrát kombinačně po zemi a jít rychle do vedení, takže proto jsme to kopali vzduchem a prohrávali brzy 1:0. (smích)
Velké Hoštice jste těsně porazili. Jaký byl průběh zápasu?
Dostali jsme rychlý gól z protiútoku a vyrovnat se nám podařilo až před poločasem. Druhý poločas byl podobný, rychlý gól na 1:2 a museli jsme dotahovat. Naštěstí se nám podařilo skóre otočit. Hosté ale svými brejky hrozili, byli nebezpeční.
Dvakrát jste prohrávali. Co nakonec zlomilo zápas ve váš prospěch?
Myslím, že rozhodlo výborné střídání našeho stratéga s licencí. (prosím, trenére)
Vybojoval jste penaltu. Nebál jste se jako postižený na penaltu jít? A věděl jste, kam jí kopnete?
Nejdřív jsem nechtěl jít z pověrčivosti, ale nakonec jsem si to vzal a dal gól. Stranu jsem vybranou neměl, ale myslím, že byla penalta kopnutá bezpečně.
Asistoval jste u první branky, kdy jste našel po rohovém kopu Matěje Pokorného. Byl to nacvičený signál, nebo to vyplynulo se situace?
Signál to nebyl, i když je trénujeme dost často na tréninku, tak tohle bylo velice intuitivní mezi mnou a Matějem. (smích) A Matěj to trefil krásně, stejně jako svůj druhý rozhodující gól. Na druhou stranu, po těch nahrávkách by to dal každý? (smích)
Byl jste i u rozhodujícího gólu utkání. Popište jej.
Rychle jsem rozehrál přímák za obranu a Mates to hezky trefil, pěkný gól.
Další kolo jedete do Zlatníků. Nebude vám dělat obtíže nedělní brzké vstávání a s jakými cíli do zápasu půjdete?
Věřím, že se i v neděli ráno sejdeme v plném počtu. (úsměv) Doufám, že si kluci v sobotu večer dají o pivo míň než obvykle.
Máte nějaký předzápasový rituál, který musíte vždy dodržet?
Mám, ale nechám si je pro sebe, ať mě třeba někdo nekopíruje. Děkuji všem za hlasy a spoluhráčům, trenérům a vedení za příjemné prostředí v klubu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.