ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 18.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Rozhovor nám poskytl Petr Ondrusz z Lichnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, gratuluji k výhře o hráče kola. Jak vy sám hodnotíte výkon, za který jste byl nominován, a našel byste na něm nějaký nedostatek?
Děkuji vám, a tak samo patří velké díky našim fanouškům, hráčům,trenérům a vedení. Svůj výkon hodnotím pozitivně, stál jsem, kde jsem měl a krnovšti útočníci mě naštěstí trefovali. Nedostatky se najdou v každém zápase, tak je třeba na nich pracovat nadále.
Jak hodnotíte nedělním výkon svého týmu?
Výkon svého týmu hodnotím jako nadstandartní, protože si myslím, že to byl náš nejlepší výkon v této sezoně. Kluci hráli super a každému hráči moc děkuji!
Jaké taktické pokyny vám trenér Šlapák před zápasem dal, a plnili jste je?
Trenér Šlapák nám řekl před zápasem, ať si to hlavně užijeme! Bylo výborné počasí, krásné hřiště a hlavně přišlo hodně lidí. Vyhecoval nás taky kapitán malý (Ondřej Bartoníček), že jestli neprohrajeme, tak že mame slíbené nějake zákusky do kabiny a to nás vyhecovalo ještě více. (smích).
Dokázali jste bodově vybrakovat Krnov. Jaký to byl vlastně zápas?
Hned od začátku na nás vletěli a po pár sekundách mohli vést 1:0, ale to mě krnovský útočník naštěstí trefil. V tlaku se ještě drželi asi do poloviny prvního poločasu, a poté se začala hra vyrovnávat, kdy jsme se dostávali i my do šance a dokázali jednu proměnit. Po poločase byla opět hra vyrovnaná. Podařilo se nám navýšit skóre, a poté už jsme si to pohlídali i přes tlak domácích.
Krnov na vás vletěl jako dravý býk na potravu. Při které šanci domácích jste se nejvíc zapotil?
Nejvíc jsem se asi zapotil po centru, kdy domácí útočník přehlavičkoval našeho obránce a já střelu vykopával skoro na brankové čáře na roh.
Po gólu Pokorného jste vedli po poločasu o jednu branku. S jakým cílem a taktikou jste vstupovali do druhého dějství?
Do druhého poločasu jsme šli s tím, nedostat branku hned na začátku poločasu a tvrdě si jít za vítězstvím a odmakat to na 150%.
Brzy ve druhé části jste vsítili druhý gól. Byl to ten okamžik, kdy jste začal věřit ve tři body, nebo kdy už jste o výhře byl přesvědčen?
Pinochetto (Matěj Pokorný) nevím co dělal den před zápasem, ale dařilo se mu ve všech směrech a navýšil skóre na 2:0. Popravdě jsem začínal věřit ve vítězství, když se blížila 80. minuta.
Na jaře jste získali zatím šest bodů. Jste s tímto ziskem spokojen. A jaké jsou celkové ambice vašeho týmu?
Měli jsme ze začátku těžký los a myslím, že z těchto zápasu je 6 bodů pro nás dobrých. Ambice jsme měli před sezónou se umístit do devátého místa. Aktuálně jsme zatim šesti, takže můžeme být spokojeni.
Který víkendový výsledek vás nejvíce překvapil, a který zároveň potěšil (vyjma vašeho zápasu)?
Myslím, že mě nepřekvapil asi žádný výsledek, že to dopadlo, jak jsem si myslel. Potěšilo mě, že Velké Heraltice potvrdily formu, jelikož tam mám rodinu, znám kluky a přeji jim postup.
Máte nějaký speciální rituál před každým zápasem, bez kterého nenavlečete rukavice?
Rituál by se našel, ale zveřejňovat ho tady nebudu. (smích)
Kdybyste si měl vybrat znova. Stal byste se opět brankářem, nebo byste si vybral jiný post? A jaký je důvod?
Určitě bych si vybral zase post brankáře... Baví mě zneškodňovat šance útočníků (tedy když se mi to podaři), a když se dozvídám nové a nové přezdívky (cedník, popelnice a tak dále) ( smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.