Se svým výkonem nikdy nejsem spokojen, i když zahraji dobře, říká Tomáš Novotný

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Tomáš Novotný z Hamrů B, který přispěl dvěma góly k remíze proti Březí-Březské. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Děkuji ti. Především by mě zajímalo jací blbci mě posílali hlasy (smích). Asi jich bylo více, ale vážím si toho. Co se týče zápasu klasika, bohužel první poločas uděláme nějaké té chyby a hnedka jsme potrestání gólem, ještě že jsme dali do půlky kontaktní gól.Do druhé půlky jsme si řekli v kabině že domácí tým odpadne a my musíme více hrát na balónu.Ale bohužel jsme dostali na 3:1.Pak jsme přeskupili řady vzadu jsme hráli na tři a to neslo ovoce. Nakonec jsme dali dva krásné góly a srovnali na konečných 3:3.V poslední minutě jsem podcenil hlavičku a donutil jsem našeho gólmana konečně vyběhnout aby zabránil gólové situaci, díky Benítez. (úsměv)
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Se svým výkonem nikdy nejsem spokojen, i když zahraji dobře a ostatní mě chválí. Jsem prostě takovej a vím ještě co zlepšovat na staré kolena a především mě nic ještě nebolí.!!!(spoluhráči snad pochopí co tím myslím).
Nyní vás čeká zápas s Jimramovem. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
No to je dobrá otázka. Jelikož ani nevím jestli sám vůbec nastoupim a především vůbec kdo za béčko půjde. Ale i kdybych nehrál tak klukům věřím že vyhrajou, i když víme jakou sílu má Jimramov.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
Jak už jsem několikrát zmiňoval, k fotbalu mě přivedl můj starší brácha s kamarádem, ale především děkuji rodičům, že mě v tom podporovali a stáli za mnou . Moje krůčky začali ve Žďáře i možná párkrát na černo za Miko. Pak to byl Křižanov, Bohdalov a nyní v Hamrech Nad Sázavou.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Tomas Řepka jakej měl respekt na hřišti, ikdyž to pak párkrát posral a přehnal.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
Už třicet let Spartě (smích).
Jaké máš koníčky?
Především plavání a túru (smích).
Který filmový žánr vyhledáváš?
Western/komedie.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Jak se říká s ním všechno co dům dá a vypiju všechno co má grády (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.