Adéla Suchomelová

Reportáž

FOTO | Horažďovice po dobrém výkonu odjíždí bez bodu: “Špatný zápas se šťastným koncem,” hodnotil utkání Voříšek

Velmi atraktivní zápas dvou týmů, které se prezentují dobrým ofenzivním fotbalem, nabídl střet rezervy Rokycan a Horažďovic. Hosté ze zápasu, ve kterém nebyli horším týmem, nakonec nemají ani bod. Naopak Rokycany se dál drží na čele.

Reportáž

FOTO | Sušice favorita potrápila, na body to ale ani na pošesté nestačilo

Rokycanská rezerva šla do zápasu z prvního místa, hosté ze Sušice na první body stále čeká. Favoritem tedy byli domácí, začátek podle toho ale nevypadal. Nakonec však domácí rozhodli o svém vítězství ještě v průběhu prvního poločasu.

Reportáž

FOTO | Rokycany zvládly druhý poločas a zvítězily vysoko 6:1

První poločas zápasu rezervy Rokycan se Stříbrem nabídl mírnou převahu hostů. Druhý poločas už byl ale úplně o nečem jiném a Rokycany si došly pro hladké vítězství 6:1.

Reportáž

FOTO | Tlumačov dvakrát vedl, nakonec má bod. Korelus chválil výkon soupeře, nezdál se mu však výkon sudího Pressla

Do Tlumačova přijela rezerva Rokycan. Ta pod novým trenérem v zápase dvakrát prohrávala, přesto však odjíždí z Domažlicka s bodem, který vystřelil nádherným způsobem Ryba. 

Reportáž

FOTO | Žákava srovnala z 0:3 na 3:3, přesto odjíždí bez bodu

Možná nejzajímavější a určitě nejnapínavější zápas dosavadní sezóny maj na svědomí Rokycany B a Žákava. Domácí vedli už 3:0, hosté však srovnali a chleba se lámal až v samotném závěru. Nakonec byli o gól šťastnější domácí.

Reportáž

FOTO | Rokycany na gól čekaly dlouho, nakonec porazily Černice rozdílem tří branek

V Černicích se na gól čekalo dlouho. Nakonec padly hned tři, k nevoli domácích příznivců však všechny do domácí brány. Sokol na první body stále čeká, rokycasnká rezerva jich má na kontě po dvou zápasech šest.

Reportáž

FOTO | V Rokycanech sklapla Csaplárova past, Kdyně i přes poločasové vedení odjíždí bez bodu

V sobotu odpoledne se v Rokycanech střetli dva nováčci soutěže. Přijela Kdyně, která ovládla minulou sezónu 1.B třídy sk. A. Dal se tedy čekat zajímavý duel dvou týmů, které jsou z minulé sezony zvyklé vyhrává. V tomto zápase ale mohl zvítězit pouze jeden tým, kterým, i přes poločasový výsledek 0:2, byly Rokycany.