David Neuman

Něco o mě:

Ani Ajax!

Kontakty:

   |  

Reportáž

Dvě červené karty a trefa posily


V 15. kole přivítal Vendryně na své půdě Těrlicko, utkání které ovlivňovalo hodně počasí a to konkrétně vítr nabídlo kromě pěti branek také dvě červené karty.


Reportáž

Vendryně proti Baníku zapsala čtvrté vítězství v řadě


Baník Orlová cestoval na půdu Vendryně, tedy celku s aktuálně jednou z nejlepších fazón v soutěži. Celek z Třinecka, totiž v posledních utkáních, nejen sbírá body, ale jejich utkání rovněž baví diváky množstvím branek. Proti Baníku Orlová, tedy stál nelehký úkol, a to zastavit tento rozjetý vlak domácích. 


Reportáž

Vendryně veze z Dětmarovic povinné vítězství


Vendryně letos nedosahuje loňských pater tabulky, nicméně body s celky ze spodních pater tabulky sbírají svěřenci kouče Martynka vcelku pravidelně. Nyní se jim překážkou staly Dětmarovice, celek, který má už jen teoretickou šanci na záchranu.


Reportáž

Vendryně vyprovodila Inter třemi góly


Fotbalisté petrovického Interu zajížděli do Vendryně, kde je přivítalo domácí mužstvo. Oba tradiční celky 1.B třídy nezažívají v porovnání s loňským ročníkem povedenou sezónu, nicméně porovnají-li se oba celky vzájemně, horší výkonnostní propad zažívají hosté. Ti se krčí až na 12.pozici a v boji o záchranu jim nenahrává ani nevyzpytatelný los v závěru sezóny.


Reportáž

Žukovský Slovan nezvládl divoké utkání s Vendryní


Po jednozápasové odmlce se na hřišti Horního Žukova opět konaly gólové hody. Ty předváděla především hostující Vendryně, která pod vedením kouče Martynka nastřílela hned sedm branek! Domácí se na konečných deseti brankách podíleli pouze třemi góly a po tom, co obrali lídra tabulky z Oldřichovic vyšli doma opět bodově naprádzno.


Reportáž

Vendryně bez osmi hráčů utrpěla debakl v Lískovci


Zápas týmu ze středu tabulky mezi domácím Lískovcem a Vendryní sledovalo v sobotní odpoledne přes 50 fanoušků. Hosté přijeli do Lískovce s okleštěnou sestavou a trenér Martynek musel znovu a opět bojovat s mnoha absencemi.


Reportáž

Baška překvapila Vendryni a deklasovala jí čtyřmi góly


Po nepodařeném utkání v Lískovci zajížděli hráči Bašky opět k venkovnímu utkání. Čekala je cesta do Vendryně. K zápasu měl tentokrát trenér Ručka k dispozici pouze 12 hráčů, což jinak nepoznamenalo výkon Bašky, naopak možná i trochu prospělo, tím, že se mezi hráče vrátila větší soudržnost a týmovost oproti dvěma předchozím utkáním, ve kterých Baška nebodovala.

 


Reportáž

Vendryně v Petřvaldu výsledkově pohořela


Domácí Petřvald hostil na svém hřišti sousedy v tabulce, a to tým z Vendryně. Oba celky před zápasem dělily 3 body. Domácí se mohli dotáhnout, hosté naopak odskočit.

 


Reportáž

Vendryně vrátila Hnojníku podzimní porážku


Úvodní jarní kolo zavedlo fotbalisty Hnojníku na hřiště čtvrté Vendryně. Hosté se po podzimu nacházeli sice na 8.pozici, nicméně od jejich hostitele je dělil pouhý 1 bod. Vyrovnanost tabulky po podzimní části dokumentuje, i podzimní vzájemné střetnutí, které ovládl Hnojník nejtěsnějším rozdílem 1:0. Duel tedy sliboval vyrovnaný souboj.