Josef Bekera

Něco o mě:

YT hotelhradecmlazovice, fotbalové zápasy, hasičina, záplavy, společenské dění,kameraman RMSK N.B.

Kontakty:

   |  

Reportáž

Záchranářský souboj zvládly lépe Hořice


Celkem 450 diváků dorazlko do Lázní Bělohrad, které přivítaly v záchranářském souboji Hořice. Hosté důležitý zápas zvládli a velký podíl na tom měli bratří Drozdové, kteří se postarali o všechny branky svého týmu.


Reportáž

Fotr se blýskl čtyřmi góly


Police si po zaváhání Solnice v Třebši mohla vytvořit komfortní náskok na čele tabulky. Proti Lázním Bělohrad překvapení nepřipustila a jasně si dokráčela pro tři body. Čtyčmi góly se na tom podílel Oskar Fotr.


Reportáž

OBRAZEM + VIDEO: Rezerva Nového Bydžova vyplenila Stěžery


Podívejte se na galerii Josefa Bekery z utkání 1.A třídy mezi domácími Stěžery a hosty z Nového Bydžova.


Reportáž

-

17.03.2024 21:43 Divize C 9

Bezbrankový zápas ovládla hostující Čáslav alespoň co se žlutých karet týče. Na ty vyhrála 1:3. Nicméně bod si odvezla jen jeden, stejně jako si bodík ponechala doma Cidlina. Podívejte se na sestřih ze zápasu, hodnocení obou trenérů a fotogalerii z utkání od pana Bekery!


Reportáž

FOTO, VIDEO: Vysoké Mýto si na úvod jara poradilo s Cidlinou

10.03.2024 12:51 Divize C 10

Hosté budou v boji o záchranu soutěže potřebovat každý bod, ale na hřišti Vysokého Mýta se žádného nedočkali. Domácí nakonec o svém vítězství rozhodli už o prvním poločase, ve druhém si vedení pak upevnili.


Reportáž

Bělohrad se s podzimní částí rozloučil vítězně


Zápas týmů ze spodních pater tabulky zvládl lépe nováček soutěže Lázně Bělohrad a Jičínu v tabulce odskočil na rozdíl čtyřech bodů.