Stanislava Kaplanová

Reportáž

FOTO: Horní Bříza si doma v klidu zastřílela a Stříbro odjelo opět s prázdnou


Bodová tragédie Baníku pokračuje a ani v Horní Bříze se prozatím předposlední celek soutěže nepostaral o překvapení. Aktuální formou je Stříbro navíc na jaře ze všech týmů nejhorší, což nesvědčí nic dobrého, i když ty nejdůležitější zápasy ještě přijdou.


Reportáž

FOTO: Karetní představení zvládli lépe hráči Horní Břízy


Zruč zaznamenala v prvním jarním kole překvapivý skalp Rapidu, ale v dalším zápase už to žádná sláva nebyla. Naopak výkony Horní Břízy jdou nahoru a tak se dalo čekat, jak by mohl zápas dopadnout.


Reportáž

FOTO: Bříza byla na ručník, přesto svůj výkon zlepšila a nakonec se body dělily


Vejprnice parádním nástupem mohly i brzy rozhodnout o výsledku v zápasu, jenže dvougólový náskok se nepodařilo navýšit, ani udržet a první Petřín se tak vzdálil o čtyři body.


Reportáž

FOTO: Košutka na Horní Břízu nestačila


Papírové predikce se v tomto utkání potvrdily na 100%. Horní Bříza svůj poslední zápas podzimu zvládla a poslední celek soutěže přehrála. Dvakrát se prosadil náhradník Reindl.


Reportáž

FOTO: Rapid vyloupil Horní Břízu. Ta doma sbírá body velmi těžce


Horní Bříza doma ztratila body už s Kaznějovem v pátém kole a navázaly na ně Černice, pro které to tehdy byly první body v soutěži. Jenže jednou následnou domácí výhrou se domácí fotbalisté neoklepali, nad jejich síli byli i radničtí a tentokrát se přidal Rapid. Severoplzeňskému týmu se doma výsledkově nedaří.


Reportáž

FOTO | Horní Bříza vyzrála na Zruč


Horní Bříza vyhrála v 9. kole nad Zručí 2-0. Domácí prodloužili neporazitelnost na pět zápasů v řadě a po zisku tří bodů se posunuli na průběžné páté místo, hosté zůstávají poslední. 


Reportáž

FOTO: Radnice vyloupily Horní Břízu, která selhala v tutovkách


Oba celky v minulém kole ztratily a i proto se chtěly svým fanouškům odvděčit bodovým ziskem. vyhrát mohl ale jen jeden a remíza byla pro oba celky málo. Jak to na hřišti probíhalo?


Reportáž

FOTO: Kraček zazářil hattrickem a Horní Bříza má tři body


Nepomuk měl snový začátek sezóny, od pátého kola už jsou výsledky na houpačce, jako v loňské sezóně. Nepříliš oslnivou statistikou po návratu z divize měla i Horní Bříza, která ale byla v tomto utkání jednoznačně lepším týmem a po zásluze se bodově dotáhla na čelo tabulky.


Reportáž

PŘEKVAPENÍ KOLA: Černice si v nastavení vybojovaly tři body v Horní Bříze


Domácí celek hrál minulou sezónu divizi, kdežto Černice byly rády, že se zachránily. Od začátku nového ročníku navíc nezískaly ani bod a tedy nic jim nehrálo do karet. Ale v Horní Bříze se k hostům přiklonilo štěstí a po brance Fürbachera z první půle a Oncea v sedmiminutovém nastavení, si Černice odvezly první tři body do tabulky a hráči si tak mohli pořádně zařvat v kabině. Za domácí se prosadil pouze Kocourek a když chvíli před koncem dvakrát zazvonilo nad Strejcem břevno v krátkém sledu, asi všem bylo jasné, že smolnější utkání exdivizní celek dlouho neodehrál.


Reportáž

DERBY: Jediná chybička domácího brankáře rozhodla o výsledku


Po dlouhých letech se znovu střetly. Domácí Horní Bříza na svém hřišti přivítala fotbalisty z nedalekého Kaznějova. Utkání navíc přijela sledovat i pořádná dávka fanoušků - oficiální čísla hovoři o třech stovkách.


Reportáž

FOTO: Horní Bříza si s Mýtem poradila na jedničku. Hosté stále bez vstřeleného gólu


Exdivizní Horní Bříza i třetí zápas v sezóně neprohrála, když porazila na domácí půdě Mýto, které rovněž ještě před dvěma sezónami hrálo divizní soutěž. Jemu se ale od té doby dosti změnila soupiska, kdežto celek ze severu Plzeňska hraje s hráči, kteří vyšší soutěž ještě pár měsíců zpět kopali.


Reportáž

Holýšov dvakrát ztratil dvoubrankové vedení. Přestřelku v deseti lidech ovládla Horní Bříza


Navrátilec z divize chtěl na domácím hřišti prokázat své získané zkušenosti, ale na první poločas by nejraději zapomněl. Průběžný stav 0:2 a do kabin v deseti lidech. Vyhlídky na obrat mizivé, leč reálné. Jak reálné ukázali fotbalisté Horní Břízy ve velkém stylu právě po změně stran.