Michael Štorc

Kontakty:

Reportáž

FOTO: Jeden gól byl málo, Kostelec veze z Louňovic vítězství

Kostelec nad Černými lesy vstoupil do zápasu s Louňovicemi dobře a po osmi minutách vedl. Hostující vedení ale trvalo pouhé dvě minuty. Do kabiny šli hosté přeci jen s těsným náskokem, který v závěru zápasu pojistili a odvezli si všechny body.

Reportáž

FOTO: Kostelec urval výhru s Kamenicí až ve druhé půli

Kdo se přišel podívat do Kostelce na kopanou, tak se rozhodně nenudil! Kamenice uhrála s domácími v prvním poločase remizový výsledek, ve druhém poločase ale byli více při chuti fotbalisté Kostelce, kteří přidali další čtyři góly a mohli se radovat z vítězství.

Reportáž

FOTO: Kostelec nestačil doma na Skalici

V duelu se Skalicí vyšel Kostelec naprázdno jak bodově, tak také gólově. Hosté se dostali do vedení, které postupně navyšovali a domácí na něj nedokázali ani jednou odpovědět. Galerie od Michaela Štorce.

Reportáž

Dva slepené góly Kostelce srazily Pacov

První poločas branku nenabídl a vše podstatné se odehrálo až ve druhém dějství. Souboj týmů ze středu tabulky nakonec ovládli hosté, kteří díky dvěma slepeným gólům po hodině hry urvali vítězství a odskočili svému soupeři v tabulce na rozdíl sedmi bodů.

Reportáž

FOTO: Mukařov přišel v gólovém závěru o vítězství

Dlouho vypadalo, že jediná branka Štorce v dresu Kostelce bude vítězná. Poslední minuty ale nabídly velké drama! Nejprve Mukařov otočil nepříznivý stav a dostal se pár minut před koncem do vedení. Autor první branky zápasu ale vyrovnal v poslední možné chvilce a sebral tak hostujícímu celku tři body.

Reportáž

Kostelec zvládl zatěžkávací zkoušku ve Svojeticích

Velmi nadějně rozehraný zápas měli domácí, kteří svému soupeři odskočili během čtvrt hodiny na rozdíl dvou branek. Svojetice ale vedení neudržely, Kostelec se oklepal a zápas otočil do vítězného konce.

Reportáž

FOTO: V Kostelci padaly góly až ve druhém poločase

V pátek večer odstartovalo 7. kolo III. třídy skup. B Praha - východ zápasem mezi domácím Kostelcem a hosty z Louňovic. První poločas branku nenabídl a vše podstatné se odehrálo až ve druhé půli, ve které rozhodl domácí celek o svém vítězství. Definitivní pojistka ale přišla až v závěru.

Reportáž

FOTO: Gólová show v utkání Kostelce s Mnichovicemi

Kostelec vstoupil do utkání s Mnichovicemi velmi dobře a již během prvního poločasu nadělil soupeři bůra. Druhý poločas pak nabídl gólové hody a konečný výsledek připomínal spíše hokejové utkání. Galerie od Michaela Štorce.