Alžběta Brabcová

Reportáž

FOTO: Kolešovice další vítězství nepřidaly, béčko Pavlíkova bylo nad jejich síly


Teprve druhé vítězství si mohly připsat Kolešovice, kdyby porazily rezervní tým Pavlíkova. Hosté ale byli nad jejich síly, a tak na straně Českého Lva svítí stále jedna výhra, na pavlíkovské straně to jsou hned čytři.


Reportáž

FOTO: Čisté sebral vítězství v nastavení Lukáš Konopásek


Po bezbrankovém poločase se po hodině hry dostala do vedení Čistá a zdálo se, že hosté dotáhnou zápas do vítězného konce. Domácí ale v nastavení za pět dvanáct zachránil Lukáš Konopásek, který sebral hostujícímu celku vítězství.


Reportáž

FOTO: Oráčov kousal, z Pavlíkova ale odjel poražen


Stejně jako áčko, tak i béčko mohlo slavit výhru. Pavlíkovská rezerva má za sebou nelehký zápas s Oráčovem. Hosté pustili domácí celek do vedení po vlastní brance, ale do poločasu zvládli vyrovnat. Druhou půlku rozhodl mladík Hekl, který vítěznou brankou naservíroval do kabiny vítězství. Na utkání se můžete podívat v galerii.


Reportáž

FOTO: Lišany si udělaly z pavlíkovského béčka dobrý den


Tak to byla pěkná nadílka! Lišany chtějí zpět do nejvyšší okresní soutěže a je to vidět. Proti rezervě Pavlíkova domácí na nic nečekali a na svého soupeře vlétli. Jen za první poločas zvládli nastřílet neskutečných osm gólů! Ve druhém dějství byli zelenobílí na svého soupeře milejší, i tak ho ale přejeli jedenácti góly.


Reportáž

FOTO: Černý víkend pro Pavlíkov, béčko dostalo doma bůra s Rynholcem


Na tenhle víkend v Pavlíkově nebudou vzpomínat vůbec dobře. Tedy alespoň muži ne, ženy si svůj úkol splnily na výbornou a vyprovodily béčko Dukly rozdílem třídy. Rynholci se v utkání dařilo a zejména Humr měl dvojitou radost, protože mu domácí tým dovolil hattrick. Tři body zaslouženě putovaly s Baníkem na kraj rakovnického okresu.


Reportáž

FOTO: Poločasové střídání přineslo béčku Pavlíkova vítězství


Nepovedené utkání se Slabcemi má pavlíkovská rezerva za sebou, nyní se na jejím hřišti představili fotbalisté z Rudy. Ti se mohli těšit z poločasového těsného vedení. Domácí ale prostřídali, do druhého dějství vyběhl velezkušený Lukáš Polcar s Václavem Hornofem a na hřišti to bylo znát. Nakonec dostal hostující Sokol bůra.


Reportáž

FOTO: Pavlíkovské béčko zahazovalo šance, Slabce byly produktivní


Pavlíkovské béčko vstoupilo do nové sezony v domácím prostředí, ve kterém přivítalo Slabce. Domácí hráli, ale hosté vyhráli. Žádnou z několika velkých příležitostí rezervní celek nevyužil, naopak jeho soupeř byl produktivní a odváží si tři body.


Reportáž

FOTO: Souboj B-týmů ovládl domácí Pavlíkov


Zatímco A-tým Pavlíkova získal proti Městečku bod, senomatské áčko padlo doma s Janovem. Nyní se rezervní celky představily ve vzájemném souboje na pavlíkovském hřišti, kde si pro vítězství došli domácí. Dvěma góly je ke třem bodům nasměroval Jiroušek, pojistku přidal v závěru Schejbal. Jeden gól hostujícího Hůly byl málo a na body nestačil.