Martin Mangl

Článek

OBRAZEM: Rokycany prohrály na hřišti třetiligového Motorletu Praha

25.02.2024 15:57 0

Fotbalisté FC Rokycany, kteří se připravují na složitou jarní záchranářskou misi mezi divizní elitou, o víkendu sehráli další ze série přípravných utkání. Svěřenci trenéra Michala Veselého odcestovali do hlavního města, kde změřili síly s domácím Motorletem Praha (ČFL). Proti třetiligovému soupeři ale neměli nárok a nakonec prohráli vysoko 0:6. Podívejte se na fotky.

Článek

OBRAZEM: Atraktivní přestřelku ovládl Rapid, hattrickem se blýskl Azilinon

19.02.2024 11:54 0
/FOTOGALERIE/ Nedělní přípravné utkání mezi domácím FC Háje Jižní Město a Rapidem Psáry nabídlo pár desítkám diváků kolem umělého plácku atraktivní gólovou podívanou. Z divokého vítězství 5:3 se nakonec radovali hosté z Psár, kteří svého soka přehráli 5:3. Hattrickem se blýskla nová posila týmu Michael Azilinon.
Článek

OBRAZEM: Viktoria si zastřílela, čtyřmi góly složila pražské Podolí

12.02.2024 20:46 0

/FOTOGALERIE/ Fotbalistům Viktorie Vestec se sobotní přátelské utkání na umělé trávě v pražském Podolí povedlo na jedničku.

Článek

Zápas od zápasu půjdeme kvalitou nahoru, míní Kolář po první výhře v přípravě

12.02.2024 20:42 0

Druhé utkání zimní přípravy, ale zcela odlišný výsledek. Zatímco před týdnem podlehli Cholupicím, tentokrát fotbalisté jesenické Slavie uspěli. V neděli odpoledne na umělé trávě v Újezdu u Průhonic přehráli Zeleneč, šestý tým podzimní části I. B třídy Středočeského kraje, 4:2, a napravili dojem z předchozího nevydařeného utkání.

Článek

OBRAZEM: Mladí fotbalisté Petřína otočili zápas na půdě Admiry Praha

11.02.2024 22:47 0

Sobotní přípravné utkání na půdě fotbalistů FK Admira Praha do 19 let nezačala osmnáctka plzeňského Petřína ideálně. V prvním poločase tahala za kratší konec provazu a prohrávala (po zásluze) o dvě branky.

Článek

OBRAZEM: Dorostenci Petřína deklasovali Braník, nasázeli mu devět gólů

05.02.2024 20:33 0

Fotbalisté plzeňského Petřína do 19 let vyrazili v neděli do hlavního města, kde se na umělé trávě ABC Braník utkali se svými vrstevníky hrajícími jednu ze skupin České divize dorostu kategorie U19.

Článek

FOTO: První herní test Jesenici nevyšel. Musíme dát hlavy vzhůru, burcuje Novotný

04.02.2024 21:46 0

Úvodní utkání dlouhé zimní přípravy fotbalistům jesenické Slavie nevyšlo podle představ. Herně ani výsledkově. Tým trenéra Pavla Zdanovce nastoupil do nedělního přátelského zápasu proti Cholupicím, tedy proti týmu jedné ze skupin pražské I. A třídy, bez několika opor a od samého začátku souboje tahal za kratší konec provazu.

Článek

OBRAZEM: Souboj mezi Duklou a Chlumcem skončil nerozhodně

04.02.2024 21:22 0

Fotbalisté FK Dukla Jižní Město odehráli v sobotu dopoledne další utkání zimní přípravy. Po Říčanech, se kterými se minulý týden rozešli smírně 4:4, si na svojí umělou trávu Mikulova na Opatově pozvali SK Chlumec, tým z Berounska hrající krajský přebor Středočeského kraje.

Článek

OBRAZEM: Dukla na umělce remizovala s Říčany, podívejte se na fotky

29.01.2024 20:44 0

/FOTOGALERIE/ Sobotní dopoledne patřilo na umělé trávě Mikulova nedaleko stanice metra Opatov v Praze přípravnému utkání, ve kterém domácí Dukla Jižní Město změřila síly se soupeřem z Říčan - tedy týmem, který hraje jednu ze skupin I. B třídy Středočeského kraje. 

Článek

OBRAZEM: Háje smetly Slavii a slaví postup do finále zimní ligy mladších žáků

29.01.2024 20:27 0
Na umělé trávě v Praze v Jižním Městě o víkendu pokračovala zimní liga mladších žáků, kterou pořádá agilní klub FC Háje JM. Na programu bylo mimo jiné semifinále mezi domácími nadějemi a mladými fotbalisty Slavie Jesenice.
Článek

Rapid na úvod přípravy remizoval s Jílovištěm, hattrickem se blýskl Josef Půlpan

28.01.2024 19:14 0

Minulou sezonou prošli jako nůž máslem, v jedné ze skupin I. B třídy Středočeského kraje dominovali a dlouho s předstihem si zajistili postup o úroveň výš. Během celého ročníku nebodovali pouze ve třech případech, jejich brilantní počínání asi nejlépe ilustruje osmnácti bodový náskok na druhou Olympii Zdice. A ani v aktuální sezoně, ve které už hrají I. A třídu, si fotbalisté SK Rapid Psáry nevedou špatně. Naopak. Tým se sídlem nedaleko Prahy se do zimního spánku uložil na druhém místě s pouhou tříbodovou ztrátou na lídra z Úval.

Článek

FOTO: Rokycany přejely třetí tým divizní skupiny B, podívejte se

22.01.2024 07:54 0

Fotbalisté divizních Rokycan si po úvodní porážce s třetiligovým Robstavem (1:6) spravili chuť, když ve druhém utkání zimní přípravy přehráli domácí Meteor Praha jasně 6:3.

Článek

OBRAZEM: V pořádné zimě si to rozdali starší žáci ČAFC Praha a Střešovic

14.01.2024 17:21 0

Sobotní chvíle po poledni patřily na fotbalovém hřišti ČAFC Praha s umělým povrchem přípravnému utkání starších žáků domácí 'Čafky' a hostů ze Střešovic. Skóre otevřeli v zelených dresech oblečení fotbalisté Střešovic, ale o výsledek tohoto utkání vlastně vůbec nešlo.

Článek

OBRAZEM: Béčko Rapidu zdolalo Nusle. Nejkvalitnější soupeř přípravy, uznal Skřiván

18.08.2023 08:14 0

Ve čtvrtek večer se na trávě atletického stadionu Děkanka v Praze odehrál přípravný zápas mezi fotbalisty domácího SK Nusle a rezervou SK Rapid Psáry. Z vítězství 2:1 se nakonec radovali hosté.

Článek

Nová éra! Fotbalová Slavia mění identitu, tradiční hvězda zůstává

18.08.2023 07:55 0

Poměrně nedávno tímto směrem putovaly třeba prvoligové Teplice, pražská „S“ či třetiligové Ústí nad Labem. Novou éru začíná teď i fotbalový oddíl SK Slavia Jesenice. Klub, který byl založený již v roce 1930, mění vizuální identitu včetně loga, jehož hlavní charakteristický znak – hvězda – však zůstává.

Článek

Chtěli bychom vyhrát okres i pohár, přeje si trenér fotbalových Myslkovic

13.08.2023 20:28 0

/FOTOGALERIE/ Fotbalisté Myslkovic se pilně připravují na nový ročník MACRON okresního přeboru Tábor, který pro ně začíná v sobotu 26. srpna od 17 hodin zápasem ve zhruba 13 kilometrů vzdálené Vlastiboři. A svěřenci trenéra Otakara Trtíka v sobotu odehráli svoje druhé přípravné utkání, ve kterém na domácím hřišti přivítali Sepekov, účastníka jedné ze skupin I. B třídy.

Článek

OBRAZEM: Průhonice v generálce přehrály v malém derby Dobřejovice

11.08.2023 08:46 0

Fotbalisté Spartaku Průhonice odehráli ve čtvrtek večer poslední přípravné utkání před startem nového ročníku krajského přeboru Středočeského kraje, který zahájí nedělním zápasem doma proti týmu Mnichovohradišťský SK.