Hráčem 19. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 30.04.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Patrik Gabčo

50%

Tisová si o víkendu vyšlápla na Zadní Chodov, kterému v podstatě vůbec nic nedovolila, až na dalekonosné pokusy, z nichž brankáři jeden propadl. Do vápna se ale Baník téměř nedostal, a to především díky fantastické práti Patrika Gabča, který řídil defenzivu Tisové a celý zápas byl minimálně o krok před ofenzivou soupeře, ne-li o více. Navíc Patrik obstaral první branku utkní, která Zetoru dodala klid a pohodu, od té doby už to šlo skoro samo. Výborná práce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Libor Laudát 39%
3. René Táborek 5%


0

Je to tady, známe další výsledky hlasování. A je to zase bez většího překvapení. S jasným náskokem zvítězil hráč Tisové a za ním byl bezpečně ze všech stran záložník Sulislavi. Zbytek startovního pole těžce zaostal. Nyní ale přistupme k oněm samotným výsledkům. Jdeme na to. Třetí příčka... René Táborek (Sokol Trpísty). Stříbrnou medaili získává... Libor Laudát (Sokol Sulislav) a jako nejlepší výkon jste vyhodnotili ten, který podal Patrik Gabčo (Zetor Tisová). Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.