Hráčem 15. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 25.03.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Doboš

41%

Úspěchu v anketě se opět dočkal olovský hráč. Tentokrát ale mají v Oloví opravdu velký důvod ke slavení. Hned při svém prvním jarním utkání se totiž dočkali tří bodů, když se jim podařilo vyzrát na Dolní Rychnov. Lukáš Doboš se sice tentokrát ani jednou neprosadil, což je u takového hráče spíše překvapení, ale i přesto nese na výhře svého týmu velký podíl. Na hřiště sice nastoupil až v průběhu zápasu za stavu 2:2, ale oamžitě svůj tým rozhýbal a Oloví získalo důležitou převahu. Odvedl parádní výkon a obránce Rychnova pořádně potrápil. Po jeho příchodu vstřelili hosté ještě dvě branky a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Husák 40%
3. Vojtěch Kvapil 9%


0

Je to tu. První hráč, kterého v roce 2017 ocejchujeme titulem hvězdy kola. První jarní kolo přineslo mnoho zajímavých výsledků a celkem dost napovědělo. V sestavě kola se ale může stát kdykoli cokoli a nikdo nikdy nemá svou výhru jistou. Teď už je ale vše jisté definitivně, a tak se společně pojďme mrknout, kterým třem hráčům se při prvním jarním hlasování dařilo nejlépe. Bronz putuje do Krásna za Vojtěchem Kvapilem a stříbro bere Jan Husák (oba Baník Krásno). První zlato pak získává Lukáš Doboš (SK Oloví).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.