Hráčem 12. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 13.11.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Bouzek

44%

Tak to je parádní senzace. Na závěr podzimu triumfovala stejná hvězda, jako v jeho úvodu. Po pohodlné výhře nad Jiskrou Třemešné a dvou gólech z vlastní kopačky plus penaltě po zákroku na něm, uspěl zaslouženě Milan Bouzek. Sulislav v létě do třetí třídy teprve sestoupila, ale kanonýr Bouzek je už teď rekordmanem soutěže. Nikomu se zatím v historii našeho webu v této soutěži nepodařilo uspět tolikrát. Milan hned během svého prvního podzimu totiž uspěl rovnou třikrát. Sám se navíc pyšní i jedním titulem z vyšší soutěže. Pomalu se z něj stává vášnivý sběratel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Chludil 35%
3. Rudolf Chrastina 15%


0

Je tu další středeční odpoledne a společně s ním poslední letošní vyhlášení nejlepších tří hráčů víkendového kola. V rámci toho bych na závěr velmi rád poděkoval všem, kteří se během podzimní části sezóny jakkoli zapojili do tvorby a chodu našich stránek. Ať už jsou to hráči, kteří ochotně poskytovaly rozhovory, tipéři, hlasující, fotografové, či "jen" čtenáři. Ještě jednou tedy všem díky a nyní už se pojďme seznámit s posledním letošním vítězem a pak už si jen můžete vychutnat případný rozhovor s ním. Pojďme na to. Bronz získává... Rudolf Chrastina (Sparta Dlouhý Újezd). Druhý skončil... David Chludil (Jiskra Třemešné), a zlato bere... Milan Bouzek (Sokol Sulislav). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.