Hráčem 10. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 30.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Karel Blažek

46%

O první příčku se opět strhl obrovský boj mezi hráči Studánky a Stříbra. Už poněkolikáté se ale mohl radovat hráč Baníku, opět však jen z těsné výhry, i když ta je možná ještě cennější. Tentokrát uspěl Karel Blažek. Karel je hráčem prvního týmu Stříbra, ale v neděli se postavil do středové řady Stříbra-B a rozhodujícím gólem v závěru výrazně pomohl k zisku tří bodů. Odehráli perfektní utkání, byl hodně vidět a zaslouženě se dočkal odměny v podobě pomyslného zlata. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Vlček 43%
3. Ladislav Netrh 3%


0

Končím hlasování. Ani tentokrát jste si nenechali ujít možnost rozhodnout o tom, který z jedenácti nominovaných hráčů převezme titul pro největší hvězdou kola. Tak se dlouho nezdržujme a pojďme se na nejlepší tři z nich mrknout. Začněme od třetí příčky. Bronz získává... Jan Hečko (Tatran Přimda). Stříbro bere... Martin Vlček (Dynamo Studánka). A zlatem se může pyšnit... Karel Blažek (Baník Stříbro).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.