Hráčem 2. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 04.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Bouzek

62%

Sulislav se po svém sestupu do nižší soutěže dočkala poprvé výhry, pod níž se oěpt pochopitelně nejvýrazněji podepsal zatím nejlepší střelc soutěže, Milan Bouzek, který už letos jednou sestavu kola ovládl. I tentokrát se mu podařilo před tímto úspěchem nasázet soupeři do jeho sítě dvě branky. Tentorkát ale rozvlnil dvakrát síť zatím nevýrazných Kšic, které nakonec Sulislav porazila 3:1. Pro Milana to ale znamená mimo první radosti z výhry také další výhru v sestavě kola. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Wintrle 19%
3. František Řezábek 13%


0

Jsou tu další výsledky sestavy kola a prozradím, že o žádné drama se opět nejednalo, přesto je výherce trochu překvapením, jelikož porazil i favorizovaného hráče Trpíst. Přesto bylo od prvního dne jasné, který z favorizovaných útočníků si kráčí pro tento titul tentokrát, a který z nich si pocit zlatého vítězství vychutná už podruhé v této právě začínající sezóně. Dost už ale slov, kterých už jste se v minulých týdnech jistě nabažili dost a stává se znich jen neústálé a hloupé omýlání. Přejděme rovnou k výsledkům. Bronz získal... obránce František Řezábek (Baník Zadní Chodov), stříbro ukořistil... útočník Jakub Wintrle (Sokol Trpísty) a zlato si bez jakýchkoli okolků přivlastnil... útočník Sulislavi Milan Bouzek (Sokol Sulislav).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.