Hráčem 1. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 28.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Černý

50%

V prvním kole nové sezony Vás nejvíce zaujal výkon záložníka Bělé nad Radbuzou Jakuba Černého. V utkání s Borem patřil k nejlepším hráčům na hřišti a výraznou měrou pomohl svému týmu ke třem bodům, když zařídil tři branky Bělé (jednu vstřelil a na dvě přihrál). Pokud mu podobná forma vydřží i do nadcházejících zápasů, mají se v Bělé na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Josef Zivčák 25%
3. David Vavřík 7%


0

Druhou pozici obsadil obránce Chodského Újezda Josef Zivčák. Jeho tým sice v utkání s Planou prohrál v penaltovém rozstřelu, sám hráč ale může být se svým výkonem spokojený. Po celý zápas skvěle organizoval obranu a nepouštěl útočící hráče soupeře do nějakých vyložených šancí.

Na třetím místě skončil záložník Kolovče Jan Milota. Ten svými dvěma góly zařídil tři body z utkání s Dlouhým Újezdem a velkou kvalitu musel předvést především v nastaveném čase, kdy udržel pevné nervy a proměněnou penaltou rozhodl celý duel.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.