Hráčem 21. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 14.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vojtěch Karásek

41%

Je v nejlepším fotbalovém věku, ostatně Vojtěch Karásek se narodil v roce 1991. Ještě v dorosteneckém věku byl nevýrazný a jeho jméno znal málokdo z fanoušků MFK Dobříš. Do dospělého fotbalu se vrátil v dobříšském céčku a pravidelná herní praxe ho vynesla aż do prvního mužstva, jehož dres v krajském přeboru oblékl i v několika jarních zápasech. Protože však nemá dost času na trénink, nastupuje v současné době za B tým v okresním přeboru. V zápase s Kovohutěmi ukázal své přednosti. Vynikal důrazem v soubojích a neustálou snahou hrát aktivně dopředu, což mu vyneslo ocenění hráč 21. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Leitermann 32%
3. Miroslav Turek 9%


0

Jako se rodí překvapení na fotbalových trávnících, množí se poslední dobou nečekané výsledky i v naší anketě. Hráčem 21. kola okresního přeboru na Příbramsku se stal zadák dobříšské rezervy Vojtěch Karásek, jemuž čtenáři našeho webu zaslali za jeho výkon proti Kovohutím Příbram 41 procent hlasů.

Nestačilo na něj ani parádní střelecké galapředstavení rožmitálského útočníka Pavla Leitermanna, jenž v druhém poločase během půlhodiny poslal do branky sloučeného mužstva Nové Vsi a Malé Hraštice čtyři gólové navštívenky. S 32 procenty hlasů skončil v anketě o hráče kola druhý.

Třetí příčku obsadil krásnohorský střelec Miroslav Turek, který jednou brankou přispěl k ukončení jarní neporazitelnosti fotbalistů Trhových Dušníků, kde jeho tým senzačně vyhrál. Hostující kanonýr obdržel za své vystoupení devět procent hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.