Hráčem 17. kola, III. třída Plzeň - Jih, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Hanket

41%

Dvojitý střelec ze Soběkur rozhodl napínavý zápas svého týmu s Blovicemi. Přílěžitost zkompletovat hattrick sice měl, ale nikdo se na něj zlobit nemusí. Pro poslední Soběkury je každý bod důležitý a natož rovnou 3! Soběkurám se na jaře daří, jakoby oproti podzimu hrálo úplně jiné mužstvo. Jak se bude Soběkurám dařit dál, se zatím můžeme pouze domnívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Průcha 33%
3. Václav Houdek 11%


0

Jiří Průcha - Střížovice mají tuto sezónu vysoké cíle. Letos na jaře poráží týmy, které se přes podzim umístily nad nimi a míří tabulkou vzhůru. Těžko odhadnout jak vysoko se nakonec umístí, ale důležité pro toto mužstvo je, že tento borec o víkendu vstřelil dvě branky a nasměroval svůj tým k vítězství. A to mu vyneslo 2. místo s 33% hlasů.

Václav Houdek - Střížovický kanonýr a druhý nejproduktivnější střelec soutěže si za svůj víkendový výkon od vás vysloužil 3. místo s 11% hlasů. V zápase proti Záhoří jeden gól vstřelil a na další nahrál. Pro celé mužstvo je jedním ze základních kamenů kádru.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.