Hráčem 17. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Daniel Pták

43%

Daniel Pták je velmi šikovný a mrštný hráč, který se pohybuje v sestavě lídra soutěže mezi zálohou a útokem, a který se nbojí vzít něco na sebe. Je opravdu hodně ofenzivně laděný a zároveň hladový po gólech, což potvrdil také v Kladrubech, kde jeho tým hladce zvítězil 5:1. O dvě z těch pěti branek se postral právě Daniel, a to poaždé díky individuální dobře zakončené akci. Jen tak dále. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Bauer 15%
3. Ivan Šetlík 15%


0

Je štreda, a to pro nás neznamená nic jiného, než důvod pro představení si nových vítězů ankety o hráče kola tohoto týdne. Na první příčce to tentokrát žádné drama nebylo a už téměř od začátku bylo jasné, že zvítězí Daniel Pták (Baník Stříbro), což se nakoenc také stalo. O co jsme ale v souboji o zlato přišli, nabídl nám souboj o stříbro, který byl dokonce tak vyrovnaný, že ani nakonec žádného vítěze neměl. Naprosto stejným počtem hlasů jste totiž ocenili jak Karla Bauera (Čechie Halže), tak Ivana Šetlíka (Sokol Kšice).

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.