Hráčem 15. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dalibor Lončík

44%

Studánka prožila parádí restar a díky naprosto ideálním výkonu doslova přejela Záchlumí v poměru 4:0. Sám Dalibor se sice střelecky do statistik nezapsal, ale v utkání jednoznačně vyčníval. Měl všechny balóny, perfektně rozehrával a řídil celou hru svého týmu. Podal stoprocentní výkon a i bez vstřelené branky byl jednou z hlavních postav a tvůrců výhry Dynama. Pro předstopera Dynama Studánky to však není ani náhodou první triumf, což při nejmenším jen potvrzuje, že Dalibor je skutečně velmi výraznou tváří celé soutěže a celkově důležitým hráčem a zároveň to potvrzuje, že jeho jeho triumf není žádnou náhodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Fojtíček 27%
3. Martin Stec 11%


0

První letošní výsledky Vašeho hlasování jsou již definitivně určeny a ukázalo se, že papírové předpoklady se téměř vůbec nemýlily. Bez větších problému se totiž na první příčku vydrápal Dalibor Lončík (Dynamo Studánka), který rozhodně není na zlaté příčce naší ankety žádnou prvničkou. S téměř poloviční ztrátou se za ním pak umístil útočník Starého Sedliště Petr Fojtíček (Staré Sedliště) a teprve až s další velkou ztrátou se na bronzové příčce umístila velmi známá tvář celé naší soutěže, třígólový Martin Stec (Sokol Lom u Tachova). Vítěze už tedy známe a teď už se můžeme pouze těšit na vítězný rozhovor se současným mistreme této disciplíny Daliborem Lončíkem. 

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.