Hráčem 13. kola, Okresní přebor Sokolov, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Svitič

41%

Lukáš Svitič měl cestu za svou první výhrou velmi složitou a předcházelo jí opravdu veliké drama. Dlouho to totiž vypadalo, že příliš šancí mít nebude, ale nakonec se dokázal díky Vašim hlasům, doslova za pět minut dvanáct, vydrápnout do čela, před obhájce Tomáše Reitmeiera. Lukášův tým o víkendu sice padl v souboji s lídrem tabulky, ale Oloví podalo výborný výkon a ve druhé půli dokázalo svého soupeře dokonce přehrávat a jeho náskok alespoň jednm zásahem stáhnout. A asi už Vám je jasné, že právě o tuto trefu se postaral zrovna náš aktuální mistr této disciplíny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Reitmeier 41%
3. Radek Knaf 11%


0

Druhé jarní kolo je za námi, ale tentkokrát výsledkům předcházelo pořádné drama, což jasně dosvědčují také konečné výsledky. Vítěz Lukáš Svitič (SK Oloví) totiž obhájce tohoto titulu z minulého týdne, Tomáše Reitmeiera (Baník Královské Poříčí), přestihl až v úplném závěru a nakonec jej porazil jen s minimálním rozdílem desetin a nejspíš i jednoho pouhého hlasu. Za nimi se pak ale vytvořila obrovská propast, na jejímž hrotu skončil bronzový Radek Knaf (OSS Lomnice). Teď už tedy vše víte a nám nezbývá nic jiného, než se jen těšit na rozhovor s vítězem a další víkendová klání.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.