Hráčem Podzimu, IV. třída sk. A Hradec Králové, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Petr Koval

41%

 

Dlouhé hlasování o nejlepšího hráče podzimu je za námi a vítěz získal skoro polovinu ze všech došlých hlasů. Vítězem se stal Petr Koval z týmu TJ Sokol Sendražice. Petrovi k prvnímu místu pomohlo více než 770 hlasů.

Petr hraje buď na postu středního záložníka, anebo stopera. Je motorem týmu Sendražic. Hlavně díky němu jsou Sendražice po podzimu na pěkném třetím místě

S Petrem Kovalem se pokusíme v nejbližší době udělat rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Vrána 36%
3. Jaroslav Tluka 8%


0

Boj o první místo byl zajímavý až do posledních minut. Druhou příčku nakonec obsadil Petr Vrána také z týmu TJ Sokol Sendražice. Petra na druhé místo dostalo více než 700 hlasů od jeho fanoušků.

 

Petr to je jistota útoku Sendražic. Po podzimní části má svém kontě dvanáct vstřelených branek, což ve IV.A. třídě nikdo nedal. V průběhu podzimu byl Petr zvolen třikrát hráčem kola.

Na třetím místě skončil Jaroslav Tluka, který je gólmanem týmu Sokola Lhoty pod Libčany. Jaroslav dostal od fanoušků více než 150 hlasů.

Velikou oporou Lhoty pod Libčany je její gólman Jarda Tluka. Díky němu bojuje Lhota o postup a po podzimu je na prvním místě. Sedm vychytaných nul mluví za vše.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.