Hráčem Podzimu, Okresní přebor Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Pavel Pecha

41%

Vynikající zpráva pro FK Dolní Dvořiště vzešla z jeho jediné nominace do dosud největší ankety. Po vážně urputném a napínavém duelu až do konce se nakonec zkušený ostrostřelec a ostřílený kapitán Pavel Pecha může nezaskrývaně radovat z důležitého prvenství.

 

Právě tento muž, jenž může své zkušenosti a oddanost pro hru rozdávat nejednomu mladšímu spoluhráči i soupeři, byl prvním dolnodvořišteckým fotbalistou, jaký si na své konto připsal vítězství v anketě o hráče příslušného kola. Poté však bohužel na další úspěch nedosáhl, ačkoliv k tomu příležitostí měl několik. Až nyní. Titul hráče podzimu ale ty ostatní jasně převyšuje a radost z něj bude zajisté několikanásobná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Čermák 37%
3. Martin Hüttner 13%


0

Až do posledních možných chvil se o úctyhodné první umístění snažil také forvard týmu TJ Sokol Kájov, jmenovitě Jiří Čermák. Ten si pro svůj úspěch zvolil zřejmě dokonalou strategii, protože se v jistých etapách kolísavě dostával do čela a tvořil si nadějný náskok. Ten ale neudržel a v rozhodujících chvílích neustál nápor soupeřů, což pro něho znamená stříbrné umístění. K vědomosti čtenářů je třeba připomenout, že právě tento fotbalista je a navždy zůstane historicky prvním hráčem kola, kterého okres Českého Krumlova zaznamenal.

 

O obrovské podpoře svých fanoušků se přesvědčil dosavadní lídr tabulky, někdejší fotbalový klub FC Vltava, jenž nyní figuruje pod novým názvem Vltavan Loučovice. Jeho brankářská opora, nesoucí jméno Martin Hüttner, čelil těžké konkurenci, ale nakonec to byl on, kdo získal jediné volné místo v brankovišti nejlepší jedenáctky uplynulé podzimní části. Svými výkony jasně oslovil činovníky klubu i samotnou redakci a to byla jeho šance. Není třeba býti moci skromnými, abychom společně uznali, že také díky Hüttnerově jistotě mezi třemi tyčemi loučovické mužstvo okupuje vrchol přeborové tabulky.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.