Hráčem Podzimu, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Josef Polena

44%

Nejlepším hráčem podzimní části se stal obránce Chanovic Josef Polena. Po celý podzim podával velmi konzistentní výkony a byl hlavním pilířem obranných řad svého týmu. Chanovice ve velmi vyrovnané soutěži nakonec obsadily osmou příčku, ale s pouze pětibodovou ztrátou na druhou pozici. Pokud vydrží Polenovi forma a především zdraví, tak mohou Chanovice pomýšlet i na mnohem vyšší příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Růt 40%
3. Michal Polena 7%


0

Druhou pozici obsadil opět obránce, tentokrát to byl bek Starého Smolivce Jiří Růt. Ten pomohl svému týmu k velmi solidní sedmé příčce, Smolivec navíc inkasoval pouhých sedmnáct branek (lépe na tom byli pouze hráči Chlumčan a Měčína) a velkou zásluhu na tom měl právě Jiří Růt. Uvidíme, jak se jeho týmu bude dařit na jaře, jestli se neztratí ve velké konkurenci.

Bronzovou příčku obsadil král střelců podzimní části Michal Polena. Dvanácti přesnými zásahy zajistil svému týmu, že neztratil kontakt s předními příčkami, jeho trefy navíc tvořily více než třetinu gólů celého jeho týmu. Pokud mu forma vydrží i na jaře, máme se na co těšit.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.