Hráčem Podzimu, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 26.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jan Milota

53%

Nejlepším hráčem podzimu se podle očekávání stal tahoun záložní řady Kolovče Jan Milota. Naši anketu ovládl s naprostým přehledem, získal více než polovinu všech hlasů. Po celý podzim předváděl velmi kvalitní a především konzistentní výkony a hlavně díky němu se Koloveč dlouho držel v čele soutěže. Sám hráč dokázal nasbírat patnáct přesných zásahů a odnesl si korunu krále střelců. Koloveč sice v závěru poztrácel několik důležitých bodů, stále je ale považován za favorita na prvenství. Uvidíme, jak se dokáže poprat s velkým náskokem Tlumačova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Stránský 31%
3. Tomáš Jarina 7%


0

Na druhém místě se umístil útočící hráč Boru Jiří Stránský s téměř třetinou všech hlasů. Byl to hlavně on, kdo se postaral o raketový vstup svého týmu do soutěže. Se třinácti přesnými trefami ovládl klubové tabulky a jen dvě trefy ho dělili od našeho vítěze. Bor v posledních zápasech poztrácel několik cenných bodů, přesto obsadil velmi solidní šestou příčku. 

Bronzovou pozici obsadil s velkým odstupem na první a druhé místo brankář Bělé nad Radbuzou Tomáš Jarina. Za celý podzim nevynechal jediný zápas a byl velkou jistotou obranných řad svého týmu. Bělá nám ukázala, že dokáže potrápit i favority, uvidíme tedy, co nám předvede na jaře.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.