Hráčem Podzimu, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Václav Říha

33%

Šebkovický záložník Václav Říha výraznou měrou přispěl k tomu, že jeho tým přezimuje s jednobodovým náskokem na první příčce tabulky, a to navzdory tomu, že se pro Šebkovice na podzim určit ěnejednalo o nějakou cestu růžovým sadem. O tom ostatně svědčí i počet červených karet, které tým nastřádal. Žádná z nich však nepatřila tomuto záložníkovi, který se prezentoval spolehlivými výkony, šesti brankami a třikrát byl zvolen ve svém týmu jako Muž zápasu. Trenér Jiří Stoklas o něm říká, že jeho největší předností je smrticí rychlost, která se pojí s dobrou kličkou a kvalitním zakončením. Nezbývá než mu popřát, aby se mu podobně dařilo i na jaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Pelán 28%
3. Miroslav Sosnar 20%


0

Dlouhodobá soutěž je u konce a I. B. třída skupina B zná svého krále, kterého jste si sami zvolili! Je přitom nanejvýš stylové, že pochází z týmu, který přezimuje na první příčce tabulky. Vítězem se stal šebkovický záložník Václav Říha, který získal 33 % všech hlasů. Byl to skutečně boj do posledních okamžiků. Na druhém místě se umístil velkobítešský strážce svatyně Tomáš Pelán s 28 % a třetí byl syrovický ostrostřelec Miroslav Sosnar s 20 % hlasů. Do Šebkovic míří velká gratulace, je nutné, aby byl hráč na tomto portálu registrován.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.