SESTAVA PODZIMU - Vysočina | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny.

Dění na fotbalových stadionech krajských soutěží utichlo a hřiště se pomalu chystají k zimnímu spánku. Přesto jistě ještě ve většině oddílů doznívá atmosféra podzimní části a hledají se příčiny úspěchů i neúspěchů. Tento článek přináší sestavu podzimu, do níž bylo skutečně z čeho vybírat a nakonec se do ní nedostala i celá řada hráčů, kteří by si místo v ní mohli právem nárokovat. Není to jistě důvod k tomu věsit hlavu, protože co není na podzim, může být na jaře!

Zvoleno bylo klasické rozestavení 4 – 4 – 2. V sestavě se objevuje po dvou hráčích z vedoucích Šebkovic a za ním těsně následujícího Moravce. Ostatní týmy pak „dodaly“ až do devátého místa po jednom hráči.

 

Michal Pelán

Brankář bítešského béčka chytl na podzim skvělou fazonu a spoluhráči se na něj mohli spolehnout v řadě zápasů, kdy držel jejich naděje nad vodou. Druhá polovina podzimu, která se Bíteši vydařila nad očekávání, padá do značné míry i na jeho vrub.

 

Štěpán Dvořák

Tento univerzální hráč může nastoupit takřka všude v obraně i ve středové řadě. Podle trenéra lídra soutěže ze Šebkovic je jeho největší fotbalovou devizou důraznost, schopnost vyhrávat důležité hlavičkové souboje a také výborný přehled o dění na hřišti.

 

Libor Tichý

Trenér Křoví Lukáš Midrla jej charakterizuje jako komplexního hráče, který umí s balonem a vybojuje velké množství míčů. Zároveň je i výborným hlavičkářem s dobrým výběrem místa v koncovce. Nepřekvapí, že je tmeličem kabiny.

 

Jakub Kunc

Podle asistenta trenéra Dukovan Křišťála jde o klasický defenzivní štít, jenž vyniká svojí bojovností a běhavostí. Kvalitní je nejen v obraně, ale také směrem dopředu. Jeho údernost se ještě zvýší, až šance, do kterých se dostává, začne více proměňovat.

 

Filip Kudiovský

Krajní obránce Moravce podával na kraji obrany po celý podzim výborné výkony. Přestože má drobný somatotyp, disponuje výborným výskokem a dobře hlavičkuje. Jeho předností je i práce s balonem, takže se může zapojit do kombinace.

 

Martin Sýkora

Záložník Měřína se letos vrátil po dvou letech do áčka a svým přístupem a poctivostí v tréninku i výkony, kterými se prezentuje na hřišti, je tím nejlepším příkladem pro mladé.

 

David Sobotka

Nezdolný kněžický bojovník, jehož si trenér Zeman nemůže vynachválit. Kdo by mu také nezáviděl hráče, který diriguje tým, umí obejít protihráče a vyniká výbornou kopací techniku, o čemž svědčí branky, které vsítil z trestných kopů.

 

Martin Černý

Moravecký kapitán týmu s přezdívkou „Župan“ je srdcařem a bojovníkem, jemuž kapitánská páska sluší. Jeho devizou je práce s balonem i schopnost strhnout tým a rozhodnout zápas.

 

Václav Říha

Drobný 170 cm vysoký záložník těží hlavně ze své smrtící rychlosti. Když se to sejde s dobrou kličkou a kvalitním zakončením, je to vražedná kombinace.

 

Miroslav Sosnar

V případě tohoto syrovického kanonýrka není o čem diskutovat. Autor 17 gólů ve 14 zápasech v sestavě podzimu zkrátka chybět nemůže, o čemž nepochybuje ani většina týmů, které si proti němu měly možnost zahrát.

 

Miroslav Pekárek

Také druhý útočník nastupoval na podzim v dresu nováčka, tentokrát z Radešínské Svratky. Trenér Strachoň vyzdvihuje jeho rychlost, výbornou práci s míčem i kvalitní rozehrávku. Jeho význam pro tým ze Svratky je nepopiratelný a již proto si zaslouží být v sestavě podzimu.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.