Hráčem Podzimu, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Petr Mora

42%

Hráčem podzimu okresního přeboru na Příbramsku se stává rožmitálský ofenzivní hráč Petr Mora. Klíčový tahoun podzimního lídra soutěže si za svých úctyhodných 19 tref, spoustu asistencí vysloužil ohromných 42% hlasů a suverénně vyhrál. Jeho kousky a útočné nápady oslovily nejvíce fanoušků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Lexa 30%
3. Peter Varadin 8%


0

Na druhém místě se ziskem 30% hlasů skončil útočník Michal Lexa. Zkušený kanonýr Sokola Pičín patří mezi nejlepší střelce okresního přeboru. Přestože nepatří k rychlíkům, jeho levačka straší mnoho brankářů v soutěži. Třetí příčku obsadil další ostřílený harcovník Peter Varadin.  Stopera Spartaku Rožmitál za jeho klid a přehled při hašení nebezpečných situací před vlastní brankou ocenilo osm procent hlasujících.

 

Děkujeme Vám za hlasování v Sestavě podzimu a gratulujeme vítězi. Hráče podzimu Petra Moru prosíme, aby se zaregistroval na našem portálu (pokud tak již neučinil). Jen tak se dostane do slosování o zajímavé věcné ceny.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.