Hráčem 11. kola, III. třída sk. B Příbram, se stává...

Datum kola: 01.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Kudrna

45%

Michal Kudrna je střelec z povolání. Už několikrát nám dokázal, že jeho produktivita je nejlepší ze všech hráčů hrající třetí třídu. Michalovi se dokonce povedl neuvěřitelný kousek, když v zápase s Obořištěm vstřelil devět branek! O tom nám určitě řekne více v připravovaném rozhovoru, který bude na našem webu. V minulém kole Kudrnův tým prohrával 2:0 v Novém Kníně ještě 25 minut před koncem, jenže pak díky chybě soupeře Michal Kudrna snížil a o minutu později dokonce vyrovnal. Tyto trefy dodaly týmu sebevědomí a motivaci a Petrovice nakonec zápas otočily. Zmiňovaný rozhovor bude k dispozici v pátek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Horčic 21%
3. Adam Žižka 17%


0

Dnes v poledne nám skončilo hlasování o hráče jedenáctého kola třetí třídy na Příbramsku a to znamená, že jsou k dispozici i výsledky, o které se s vámi samozřejmě podělíme. Třetí místo patří Adamu Žižkovi, který dokázal vstřelit hattrick proti Hřiměždicím a výrazně tak přispěl k výhře Staré Hutě. Adam získal 17% hlasů. Na druhém místě byl další huťský hráč. Byl jím brankář Tomáš Horčic, který stupňuje svou formu a předvádí skutečně velmi jisté výkony. Svůj výkon navíc vyšperkoval skvělým zákrokem při přímém kopu soupeře. Tomáš získal 21% hlasů. Vítězem se stává nejlepší střelec soutěže Michal Kudrna, který opět dokázal, že má čich na góly a díky svým gólům pomohl svému týmu k vítězství. Michal získal 45% hlasů a po právu zvítězil.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.