Hráčem 9. kola, 1.A třída sk. B, se stává...

Datum kola: 17.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Staněk

19%

V tomto kole bylo hlasování opravdu velmi vyrovnané! Milan Staněk získal o pouhé dva hlasy více než muž na druhém místě, a o to cennější jeho vítězství je! To co se mu nepovedlo v minulém kole, dokončil teď. Před týdnem obsadil Milan Staněk v naší anketě druhé místo, svým výkonem proti Roudnému si řekl o nominaci do sestavy kola znovu a tentokrát už z toho byla první příčka. Na výhře Čtyráku 2:0 se podílel jedním gólem a prsty měl i v tom druhém, takže jednoznačně hráč zápasu a po dnešku i Hráč kola!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Havlíček 19%
3. Jakub Rejthar 15%


0

První místo obsadil středopolař ze Čtyráku Milan Staněk. V utkání proti Roudnému otevřel skóre gólem z penalty a po zbytek zápasu hrozil především z přímých kopů, což je jeho silná disciplína. Po jednom z nich padl i druhý gól zápasu.

Hattrick v zápase s Lokomotivou vynesl Jaroslavu Havlíčkovi druhé místo. Nutno však dodat, že od příčky první ho dělily pouhé dva hlasy! Tento kanonýr se výraznou měrou zasloužil o vysokou výhru Ševětína.

Pomyslná bronzová medaile putuje do Jindříchova Hradce. Jakub Rejthar podpořil svůj kvalitní výkon i jedním gólem a přispěl tak k vysoké výhře Jindřichova Hradce nad Novou Vsí.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.