Hráčem 6. kola, III. třída Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 03.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Szojka

53%

Úctyhodných 535 zaslaných hlasů, což je téměř pětinásobek doposud zaznamenaného letošního průměru, bylo zapsáno do aktuální ankety o hráče kola. A pro zkušeného obránce Jana Szojku hlasovala více, než polovina všech podílejících se příznivců okresního fotbalu. To znamená, že TJ Sokol Benešov nad Černou tak slaví již třetí úspěch a rázem je nejúspěšnějším celkem v rámci celé soutěže.

 

 Nejpozději pátečního dne přineseme již tradiční rozhovor s vítězem, bez pochyby se máte na co těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Stanislav Přívratský 32%
3. Josef Vincík 5%


0

Na druhém místě skončil vítězův týmový kolega, tříbrankový Stanislav Přívratský a to už je jasná známka toho, že benešovští fanoušci se opravdu činili. Vždyť oba tito hráči nasbírali celkem 85% hlasů a to je valná většina. To jsme tu ještě neměli. Pro Přívratského je to další úspěch poté, co se již jedenkrát jako vítěz oné ankety do statistik zapsal a pokud bude odvádět nadále tyto výkony, může se dozajista těšit na další a další přízeň čtenářů. Nechme se společně překvapit, jaká jména a čísla přinese příští týden.

 

Jako třetí adept se umístil brankář soutěžního lídra a prvního celku tabulky, jmenovitě Josef Vincík. Jediný inkasovaný gól nemohl Světlík ohrozit a poté, co soupeři z Lipna nasázel legendárního bůra, potvrdil tak již předurčený titul jasného aspiranta na postup do okresního přeboru. Tento gólman byl do pravidelné sestavy kola nominován iniciativou redakce a ačkoliv za svými soupeři zaostal se značnou ztrátou, jeví se tento krok jako správný a ukazuje se, že šanci mají i ti, kteří nebyli vyzdviženi trenéry, případně jinými zástupci klubů.

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.