Hráčem 6. kola, Okresní přebor Příbram, se stává...

Datum kola: 26.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Mora

26%

Petr Mora společně se svým spoluhráčem Vojtěchem Zákouckým zazářil o víkendu Rožmitálu pod Třemšínem, v jehož dresu vstřelil dva góly a přispěl k hladké výhře svého týmu na náročném terénu v Rosovicích 6:1, a zásluhou Vašich hlasů se stal Hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Neliba 15%
3. Tomáš Dreschler 14%


0

Kovohutě o víkendu přivítaly na svém hřišti v náročném zápase Novou Ves, která se prezentovala pohledným ofenzivním fotbalem, a obránce Jan Neliba měl v defenzívě plný ruce, respektive nohy práce. Svou úhlu však zvládl dokonale a zápas nakonec skončil bezbrankovou remízou 0:0.

 

Stejně jako Rožmitál pod Třemšínem dominuje v příbramském okresním přeboru, tak jeho hráči opanovali anketu o nejlepšího hráče uplynulého šestého kola. Na třetím místě skončil Tomáš Dreschler, který své spoluhráče zásobil přesnými přihrávkami a sám se dostal do nělika brankových příležitostí, na rozdíl od svých spoluhráčů se však prosadit nedokázal, kdyby ano, byla by to skvělá třešínka na jeho skvělým výkonu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.