EXPERT TIP - 12.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 20.10.2024


Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

Štěpán Dvořák

Dnešním expertem se stal Štěpán Dvořák z Koněšína, který patří k dlouholeté opoře tohoto týmu, se kterým po roční pauze postoupil do okresního přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 48 - 0 - 52 %
Komentář experta:

Mohelno mě minulé kolo svým výkonem úplně nepřesvědčilo a Myslibořice si neodvezly z venkovních hřišť ještě ani bod. Odehraje se vyrovnané utkání, ale svým tipem se přikláním k výhře hostů.

  • Mohelno
    Myslibořice
    4:1 (4:0)
  • Tip experta: 2   48 - 0 - 52 % 19.10. 14:30

    Komentář experta: Mohelno mě minulé kolo svým výkonem úplně nepřesvědčilo a Myslibořice si neodvezly z venkovních hřišť ještě ani bod. Odehraje se vyrovnané utkání, ale svým tipem se přikláním k výhře hostů.

    Tip experta: 0 54 - 32 - 14 %
    Komentář experta:

    Blatnice má letos zajímavé a hodně vyrovnané výsledky o čemž svědčí i sousta remízových zápasů. Ta by se mohla zrodit i příští týden ve Valči.

  • Valeč
    Blatnice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 0   54 - 32 - 14 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Blatnice má letos zajímavé a hodně vyrovnané výsledky o čemž svědčí i sousta remízových zápasů. Ta by se mohla zrodit i příští týden ve Valči.

    Tip experta: 1 96 - 0 - 4 %
    Komentář experta:

    Výčapy doma příliš bodů nerozdávají a to se potvrdí i v tomto zápase. Ačkoliv Syrovice nemají špatné mužstvo na Výčapy to stačit nebude.

  • Výčapy
    N. Syrovice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   96 - 0 - 4 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Výčapy doma příliš bodů nerozdávají a to se potvrdí i v tomto zápase. Ačkoliv Syrovice nemají špatné mužstvo na Výčapy to stačit nebude.

    Tip experta: 0 17 - 13 - 70 %
    Komentář experta:

    Hrotovice už by měl někdo přibrzdit. Nevěřím tomu že projedou podzimem bez ztráty bodu. To by se mohlo zrodit ve Starči. Tipuji remízu 2:2.

  • Stařeč
    Hrotovice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 0   17 - 13 - 70 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Hrotovice už by měl někdo přibrzdit. Nevěřím tomu že projedou podzimem bez ztráty bodu. To by se mohlo zrodit ve Starči. Tipuji remízu 2:2.

    Tip experta: 1 92 - 4 - 4 %
    Komentář experta:

    Ačkoliv se harťál výsledkově zvedá, na silné mužstvo Lipníku na jejich půdě to stačit nebude. Pokud se nestane nějaké překvapení tak Hajduk vyhraje minimálně o tři branky.

  • Lipník
    Hartvíkovice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   92 - 4 - 4 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Ačkoliv se harťál výsledkově zvedá, na silné mužstvo Lipníku na jejich půdě to stačit nebude. Pokud se nestane nějaké překvapení tak Hajduk vyhraje minimálně o tři branky.

    Tip experta: 2 9 - 0 - 91 %
    Komentář experta:

    Újezd vyhrál minulé kolo pro mě překvapivě na hřišti Blatnice a ukázal, že v okrese může bodovat opravdu každý s každým. Pokud budeme hrát naši hru a to co umíme měli bychom sebrat všechny tři body.

  • H. Újezd
    Koněšín
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   9 - 0 - 91 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Újezd vyhrál minulé kolo pro mě překvapivě na hřišti Blatnice a ukázal, že v okrese může bodovat opravdu každý s každým. Pokud budeme hrát naši hru a to co umíme měli bychom sebrat všechny tři body.

    Tip experta: 1 91 - 0 - 9 %
    Komentář experta:

    Jak jsem již predikoval dříve Předín se posunul tabulkou nahoru a to výrazně až na 4 místo. I Třebelovice se posunuly tabulkou nahoru. Očekávám vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro domácí.

  • Předín
    Třebelovice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   91 - 0 - 9 % 20.10. 14:30

    Komentář experta: Jak jsem již predikoval dříve Předín se posunul tabulkou nahoru a to výrazně až na 4 místo. I Třebelovice se posunuly tabulkou nahoru. Očekávám vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro domácí.

    Autor: Radim Procházka

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.