EXPERT TIP - 6.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 14.9.2024


Expert tipy na 6.kolo poskytl pro fotbalunas.cz Michal Šourek, věrný fanoušek Okresního přeboru Pardubice. Zkus poměřit své tipovací síly s fanouškem, kterému se líbí hra mladíků z Nemošic, futsalistů z Mikulovic a celkově i to, co předvádí aktuálně TJ Sokol Chvojenec . Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a v případě, že uhodneš všech 7 výsledků kola, dostaneš se do slosování o zajímavé ceny.
0
Expert tipy na 6.kolo poskytl pro fotbalunas.cz Michal Šourek, věrný fanoušek Okresního přeboru Pardubice. Zkus poměřit své tipovací síly s fanouškem, kterému se líbí hra mladíků z Nemošic, futsalistů z Mikulovic a celkově i to, co předvádí aktuálně TJ Sokol Chvojenec . Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a v případě, že uhodneš všech 7 výsledků kola, dostaneš se do slosování o zajímavé ceny.

Michal Šourek

Jak říká Michal je především fanouškem fotbalu. Chodí na zápasy, sleduje, fandí. Aktuálně se mu nejvíce líbí výkony Nemošic, Mikulovic a Chvojence. Sám fotbal hrál za Týniště nad Orlicí v Královéhradeckém kraji. Až si přečtete jeho tipy, budete se mnou souhlasit, že toho ví o okresu docela dost a navíc se díky jeho odpovědím dobře pobavíte!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 33 - 56 - 11 %
Komentář experta:

Derby dvou týmů, které jsou na začátku sezóny asi největším zklamáním a určitě by se měli a chtěli pohybovat v první polovině tabulky. Újezd se poslední roky netajil postupovými ambicemi a uvolnil na to značnou část financí. Ne vždy se to ale podaří a i letos, kdy postupové chutě poněkud opadly, to nebudou mít jednoduché. Přijedou k nim Řečany v čele s nestárnoucím Linhartem, který diriguje obranu jako zamlada a jeho nepřehlédnutelný mullet mu bude vlát při jeho pověstném sbírání balónů. Zajímavostí je, že před rokem měl Linhart těsně před podpisem právě do Újezdu, ale nakonec zvítězilo řečanské srdce. Bude to hodně těsné, bojovné utkání, tudíž mi to vychází na remízu, která ani jednoho nenadchne, ani neurazí.

  • Újezd
    Řečany
    3:0 (2:0)
  • Tip experta: 0   33 - 56 - 11 % 25.09. 17:00

    Komentář experta: Derby dvou týmů, které jsou na začátku sezóny asi největším zklamáním a určitě by se měli a chtěli pohybovat v první polovině tabulky. Újezd se poslední roky netajil postupovými ambicemi a uvolnil na to značnou část financí. Ne vždy se to ale podaří a i letos, kdy postupové chutě poněkud opadly, to nebudou mít jednoduché. Přijedou k nim Řečany v čele s nestárnoucím Linhartem, který diriguje obranu jako zamlada a jeho nepřehlédnutelný mullet mu bude vlát při jeho pověstném sbírání balónů. Zajímavostí je, že před rokem měl Linhart těsně před podpisem právě do Újezdu, ale nakonec zvítězilo řečanské srdce. Bude to hodně těsné, bojovné utkání, tudíž mi to vychází na remízu, která ani jednoho nenadchne, ani neurazí.

    Tip experta: 1 78 - 22 - 0 %
    Komentář experta:

    Souboj dvou postoupivších z posledních dvou sezón vyzní lépe pro domácí, kteří budou na hrotu zlobit s nestárnoucím děkanem pardubické univerzity docentem Liborem "Kolohnátem" Švadlenkou. Ten má svou hru založenou hlavně na tvrdé hře, mnohdy až na okopávání soupeře, a to hostům na jednom z největších hřišť v okrese vonět nebude. Sparťani si připíší své první domácí vítězství. Zajímavostí je, že z úvodních 5 kol hrají Dašice počtvrté doma a tentokrát to už vyjde. Fotbalisté to oslaví s tou hrstkou fanoušků, která na ně chodí a snad jim tak dají důvod, aby jich chodilo více.

  • Dašice
    Dříteč
    2:4 (1:2)
  • Tip experta: 1   78 - 22 - 0 % 18.09. 16:30

    Komentář experta: Souboj dvou postoupivších z posledních dvou sezón vyzní lépe pro domácí, kteří budou na hrotu zlobit s nestárnoucím děkanem pardubické univerzity docentem Liborem "Kolohnátem" Švadlenkou. Ten má svou hru založenou hlavně na tvrdé hře, mnohdy až na okopávání soupeře, a to hostům na jednom z největších hřišť v okrese vonět nebude. Sparťani si připíší své první domácí vítězství. Zajímavostí je, že z úvodních 5 kol hrají Dašice počtvrté doma a tentokrát to už vyjde. Fotbalisté to oslaví s tou hrstkou fanoušků, která na ně chodí a snad jim tak dají důvod, aby jich chodilo více.

    Tip experta: 2 20 - 10 - 70 %
    Komentář experta:

    Mladý, sympatický tým z Nemošic, kterému docela i fandím, přivítá hlavního aspiranta na titul, takže souboj mládí versus zkušenost. Vyhrají matadoři ze Srchu a jestli si stopeři domácích vezmou na zápas hokejky, aby měli větší šanci, nebude jim to stejnak nic platné. Hosté mají v týmu Rolinka a ten si poradí s míčem i hokejkama, potvrdí skvělou fazónu a dovede tým k výhře.

  • Nemošice
    Srch
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   20 - 10 - 70 % 28.10. 14:30

    Komentář experta: Mladý, sympatický tým z Nemošic, kterému docela i fandím, přivítá hlavního aspiranta na titul, takže souboj mládí versus zkušenost. Vyhrají matadoři ze Srchu a jestli si stopeři domácích vezmou na zápas hokejky, aby měli větší šanci, nebude jim to stejnak nic platné. Hosté mají v týmu Rolinka a ten si poradí s míčem i hokejkama, potvrdí skvělou fazónu a dovede tým k výhře.

    Tip experta: 1 90 - 10 - 0 %
    Komentář experta:

    Roveň je v nové sezóně jako politá živou vodou. V posledním domácím zápase zvládla souboj s nervózní Býští, která prohru nezvládla, i když byla zasloužená. Domácí na to navážou i v souboji s chasníky z Rohoznice, kterým začátek sezóny poněkud utekl. Trefí se legenda Rovně Vašek Melc, buď hlavou nebo vystřihne poslední nůžky své kariéry. Chlapci to pak spláchnou a oslaví v hospůdce za sokolovnou slavným nápojem, který zde nazývají "jako svině".

  • Roveň
    Rohoznice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   90 - 10 - 0 % 09.10. 16:00

    Komentář experta: Roveň je v nové sezóně jako politá živou vodou. V posledním domácím zápase zvládla souboj s nervózní Býští, která prohru nezvládla, i když byla zasloužená. Domácí na to navážou i v souboji s chasníky z Rohoznice, kterým začátek sezóny poněkud utekl. Trefí se legenda Rovně Vašek Melc, buď hlavou nebo vystřihne poslední nůžky své kariéry. Chlapci to pak spláchnou a oslaví v hospůdce za sokolovnou slavným nápojem, který zde nazývají "jako svině".

    Tip experta: 2 60 - 10 - 30 %
    Komentář experta:

    Zajímavé utkání, které bude asi ovlivněno tím, zda si hosté přivezou nějaké posily z áčka. To teď má životní formu v krajském přeboru. Na druhé straně bude klíčovou postavou minulý hráč kola a novopečený tatínek Richter, který bude mít zajisté chuť rozrážet nebezpečné útoky přeloučských fofrníků jako beranidlo vrata hradu. Přelouč zatím hrála velmi vyrovnané zápasy a jako jediná dokázala udržet na uzdě dominantní chlapce ze Srchu. Rád bych si počkal na sestavy a podle nich se rozhodl, takhle volím těsnou výhru hostů, kterou pak zapijí jak se říká "po přeloučsku".

  • Chvojenec
    Přelouč B
    1:2 (0:1)
  • Tip experta: 2   60 - 10 - 30 % 25.09. 17:00

    Komentář experta: Zajímavé utkání, které bude asi ovlivněno tím, zda si hosté přivezou nějaké posily z áčka. To teď má životní formu v krajském přeboru. Na druhé straně bude klíčovou postavou minulý hráč kola a novopečený tatínek Richter, který bude mít zajisté chuť rozrážet nebezpečné útoky přeloučských fofrníků jako beranidlo vrata hradu. Přelouč zatím hrála velmi vyrovnané zápasy a jako jediná dokázala udržet na uzdě dominantní chlapce ze Srchu. Rád bych si počkal na sestavy a podle nich se rozhodl, takhle volím těsnou výhru hostů, kterou pak zapijí jak se říká "po přeloučsku".

    Tip experta: 2 10 - 0 - 90 %
    Komentář experta:

    Posílený futsalový klub z Mikulovic si se stálicí okresu z Křičně poradí, i když o domácích minulý Expert mylně prohlásil, že mají existenční potíže - bůhví ve které hospodě to pochytil. Kvalita na trase Čenda Čmelík - Rešetár - Slováček se gólově projeví několikrát a věřím, že Mikulovičtí borci dostojí svému jménu a pár kulí svému soupeři nasází. Křičeň poslední kolo prohrála s oslabenou Býští a na body nedosáhne ani tentokrát, a tak jim nezbyde než křičet na poplach. I po 5 kolech tak bude v kolonce bodů nula a budou z toho letos opět záchranářské boje. Manželky domácích hráčů to tak nebudou mít doma se svými miláčky jednoduché po celou podzimní část.

  • Křičeň
    Mikulovice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   10 - 0 - 90 % 16.11. 13:30

    Komentář experta: Posílený futsalový klub z Mikulovic si se stálicí okresu z Křičně poradí, i když o domácích minulý Expert mylně prohlásil, že mají existenční potíže - bůhví ve které hospodě to pochytil. Kvalita na trase Čenda Čmelík - Rešetár - Slováček se gólově projeví několikrát a věřím, že Mikulovičtí borci dostojí svému jménu a pár kulí svému soupeři nasází. Křičeň poslední kolo prohrála s oslabenou Býští a na body nedosáhne ani tentokrát, a tak jim nezbyde než křičet na poplach. I po 5 kolech tak bude v kolonce bodů nula a budou z toho letos opět záchranářské boje. Manželky domácích hráčů to tak nebudou mít doma se svými miláčky jednoduché po celou podzimní část.

    Tip experta: 1 67 - 11 - 22 %
    Komentář experta:

    Udatní dřevorubci z Býště, kteří umějí hrát svou kopanou hlavně na svém malinkatém hřišti, na kterém se fotbal opravdu hrát nedá, nebudou mít šanci proti holickému týmu. Ten je v úvodu sezóny posilněn o nevlastního bratra slavného mexického útočníka Javiera Hernandeze pro veřejnost známým spíše jako Chicharito. V posledním zápase už dal dokonce gól a pomalu si zvyká na evropský styl. Jakmile útočník Kovařík rozpumpuje svou fyzickou soubojovou hru doplněnou rychlostí, nebude Býšť stačit.

  • Holice B
    Býšť
    8:0 (6:0)
  • Tip experta: 1   67 - 11 - 22 % 04.10. 18:00

    Komentář experta: Udatní dřevorubci z Býště, kteří umějí hrát svou kopanou hlavně na svém malinkatém hřišti, na kterém se fotbal opravdu hrát nedá, nebudou mít šanci proti holickému týmu. Ten je v úvodu sezóny posilněn o nevlastního bratra slavného mexického útočníka Javiera Hernandeze pro veřejnost známým spíše jako Chicharito. V posledním zápase už dal dokonce gól a pomalu si zvyká na evropský styl. Jakmile útočník Kovařík rozpumpuje svou fyzickou soubojovou hru doplněnou rychlostí, nebude Býšť stačit.

    Výsledky tipování

    Pořadí Jméno Počet bodů
    1. Venca Likeš 3
    2. Jiří Klik 2
    3. Radek Hruška 2
    4. Ernest Fiala 1
    5. Jan Vesely 1
    6. Jiří Novotný 1
    7. Aleš Roubínek 0
    8. Janstin 1234 0
    9. Jan Černohubý 0

    Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

    Autor: Filip Hlaváček

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

    Rozhovory

    Tabulka Z Skóre B
    1 Titanic Srch 7 33:2 21
    2 SK-1.FC Mikulovice 7 24:4 19
    3 FK Přelouč B 7 11:8 14
    4 SK Holice B 7 26:18 13
    5 Sokol Dříteč 8 23:21 13

    Zobrazit celou tabulku

      Nejlepší střelci Góly
    1 Tomáš Rolinek 14
    2 Štefan Kušnír 12
    3 Jakub Kříž 8
    4 Jakub Černý 7
    5 Jakub Maivald 7

    Zobrazit celou tabulku

    Jméno ZB Ú BE
    1 Venca Likeš 23 54,8% 0
    2 Jiří Klik 22 53,7% 0
    3 Jiří Novotný 21 50,0% 0
    4 Jan Černohubý 18 51,4% 0
    5 Radek Hruška 17 41,5% 0

    Zobrazit celou tabulku