EXPERT TIP - 6.kolo Moravskoslezský | Krajský přebor , 2024-2025

Datum kola: 8.9.2024

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

Šimon Plhák


Expertem kola se stává opora středních řad týmu z Krásného pole, 23-letý záložník ŠIMON PLHÁK. Urostlý středopolař s výbornými technickými dovednostmi se řadí mezi hlavní opory ostravského týmu. I proto, že tým prošel během letní přestávky značnou obměnou, ale sám záložník s oblíbeným číslem 6 na zádech se rozhodl v mateřském klubu nadále pokračovat.

Šimon Plhák je ostravským rodákem a odchovancem klubu TJ Sokol Krásné Pole. Na fotbalovou dráhu se dal ve svých 6 letech, kdy jej k nejoblíbenější hře přivedl jeho táta. Brzy si jeho talentu všimli trenéři z okolí, prošel mládežnickými oddíly Baníku Ostrava a Hlučína. Už v juniorském věku si zahrál i za muže, když si získal angažmá v Pusté Polomi, za kterou kopal krajský přebor. V jejím dresu vydržel tři roky. Pak se kvůli pracovnímu a studijnímu vytížení musel rozhodnout pro návrat do Krásného Pole, kterému mj. taktéž vypomohl vykopat postup z I.A třídy do krajského přeboru. Za svůj mateřský klub hraje pravidelně od léta 2022. Je velkým fanouškem dobrého jídla a piva. Za svého fotbalového idola řadí španělského záložníka Sergio Busquetse. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Těšín se podle mě bude rvát s Kravařemi o postup. V tomto utkání využije výhodu domácího hřiště a nenechá si nic utéct.

  • Český Těšín
    Raškovice
    5:2 (2:1)
  • Tip experta: 1   92 - 0 - 8 % 07.09. 10:15

    Komentář experta: Těšín se podle mě bude rvát s Kravařemi o postup. V tomto utkání využije výhodu domácího hřiště a nenechá si nic utéct.

    Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
    Komentář experta:

    Vřesině se ještě nevrátí vykartovaný Hruzík a to týmu moc nepomůže, přeci jen je tým po letní přípravě hodně oslabený. Háj zatím uhrál vše co měl, takže si myslím, že i zde si uhraje vítězství a uhájí neporazitelnost domácího prostředí.

  • Háj
    Vřesina
    2:0 (1:0)
  • Tip experta: 1   92 - 0 - 8 % 07.09. 16:00

    Komentář experta: Vřesině se ještě nevrátí vykartovaný Hruzík a to týmu moc nepomůže, přeci jen je tým po letní přípravě hodně oslabený. Háj zatím uhrál vše co měl, takže si myslím, že i zde si uhraje vítězství a uhájí neporazitelnost domácího prostředí.

    Tip experta: 2 15 - 0 - 85 %
    Komentář experta:

    Heřmanice se po červených kartách a letních dovolených pomalu dávají dohromady a očekávám, že se budou s postupem sezóny zlepšovat. V tomhle utkání ale i tak věřím více Orlové, která vyjde z utkání jako vítěz.

  • Heřmanice
    Orlová
    4:1 (1:1)
  • Tip experta: 2   15 - 0 - 85 % 07.09. 16:00

    Komentář experta: Heřmanice se po červených kartách a letních dovolených pomalu dávají dohromady a očekávám, že se budou s postupem sezóny zlepšovat. V tomhle utkání ale i tak věřím více Orlové, která vyjde z utkání jako vítěz.

    Tip experta: 1 54 - 8 - 38 %
    Komentář experta:

    Brušperk měl na začátku náročné soupeře, ale hraje kvalitní fotbal a myslím, že si se Starým Městem doma poradí.

  • Brušperk
    St. Město F-M
    0:2 (0:0)
  • Tip experta: 1   54 - 8 - 38 % 07.09. 16:00

    Komentář experta: Brušperk měl na začátku náročné soupeře, ale hraje kvalitní fotbal a myslím, že si se Starým Městem doma poradí.

    Tip experta: 2 14 - 7 - 79 %
    Komentář experta:

    V Bruntále se asi děje něco, co se dít nemá. Neočekávám, že by se něco změnilo v tomhle zápase. Stonava potvrdí roli favorita a odveze si všechny tři body.

  • MFK Bruntál
    Stonava
    0:8 (0:4)
  • Tip experta: 2   14 - 7 - 79 % 08.09. 15:00

    Komentář experta: V Bruntále se asi děje něco, co se dít nemá. Neočekávám, že by se něco změnilo v tomhle zápase. Stonava potvrdí roli favorita a odveze si všechny tři body.

    Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
    Komentář experta:

    Kravaře byly doposud nejlepším týmem, se kterým jsem se tento podzim potkal a věřím, že se budou prát o postup. Proto si myslím, že si tento zápas nenechají utéct a vyhrají.

  • Kravaře
    Darkovičky
    4:3 (3:0)
  • Tip experta: 1   93 - 0 - 7 % 08.09. 16:00

    Komentář experta: Kravaře byly doposud nejlepším týmem, se kterým jsem se tento podzim potkal a věřím, že se budou prát o postup. Proto si myslím, že si tento zápas nenechají utéct a vyhrají.

    Tip experta: 0 43 - 36 - 21 %
    Komentář experta:

    Zde sázím na výhodu domácí půdy a na to, že Jakubčovice nebudou po minulém vyhroceném utkání tolik hladové po výhře. Vychází mi z toho plichta.

  • Kobeřice
    Jakubčovice
    4:1 (0:0)
  • Tip experta: 0   43 - 36 - 21 % 08.09. 16:00

    Komentář experta: Zde sázím na výhodu domácí půdy a na to, že Jakubčovice nebudou po minulém vyhroceném utkání tolik hladové po výhře. Vychází mi z toho plichta.

    Výsledky tipování

    Pořadí Jméno Počet bodů
    1. Marek Kulaviak 7
    2. Míchal Jaroš 6
    3. Patrik Ožvolda 5
    4. Josef Krenželok 5
    5. Adam Fojtík 5
    6. Miloš Virág 5
    7. Jiří Klik 4
    8. Martin Sikora 4
    9. Ladislav Beran 4
    10. Petr Vala 4
    11. Venca Likeš 3
    12. Radek Hruška 3
    13. Jiří Lusar 2

    Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

    Autor: Jiří Lusar

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.