EXPERT TIP - 23.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 5.5.2024

0

Máme tu nový EXPERT TIP! Tentokrát se role tipujícího experta ujal jako již mnohokrát zkušený Aleš Kraus, brankář ze Zavidova, který v uplynulém kole pomohl klubu k nejméně očekávanému výsledku kola, když v tu chvíli poslední Zavidov porazil druhý klub z Mšece-Nového Strašecí.

Aleš se opět ujal role tipéra, vyjdou mu jeho predikce?




Aleš Kraus

Aleš Kraus je velmi dobrý brankář aktuálně předposledního Zavidova. Klub ale v posledních kolech zažil mnoho velmi obstojných výsledků a i proto sesadil Hostouň "B" na poslednií místo tabulky. 

Aleš je velmi zkušeným tipérem v I.B třídě, vyjdou mu jeho předpovědi?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 10 - 10 %
Komentář experta:

Tohle bude vyrovnaný zápas, Lány hrají dobře, ale vstup do jara také neměli ideální. Doma jsou ale silní, naopak Lhota venku nevyhrává. Zvítězí domácí.

Tip experta: 1 50 - 20 - 30 %
Komentář experta:

Loni bych řekl jasná výhra hostů, jaro je ale úplně jiné, Velká Dobrá do něj vstoupila velice špatně a nemůžou se na jaře chytit. Oproti tomu domácí se na jaře zvedli, když porazili doma i Dobrovíz i Lány, proto si myslím, že zvládnou i tento zápas.

Tip experta: 0 40 - 30 - 30 %
Komentář experta:

Oba dva týmy se nenachází v dobrém rozpoložení. Hředle jsou v částečném rozkladu. Švermovu se ale také nedaří. Bude to remízový zápas.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Bude to zajímavý zápas, ale věřím domácím.

Tip experta: 0 30 - 40 - 30 %
Komentář experta:

Opět těžký zápas na tip. Braškov doma umí. Mšec/Nové Strašecí mají obrovskou kvalitu, ale také jsou porazitelní. Za mě je Braškov schopný doma zvítězit. Na druhou stranu budou chtít hosté odčinit prohru z domácího hřiště z minulého týdne. Bude to vyrovnané.

Tip experta: 1 40 - 0 - 60 %
Komentář experta:

Na podzim jsme v Libčicích dostali největší výprask v historii klubu. Byl to ale zápas blbec, kdy nám nic nešlo, kupili jsme chybu za chybou a byli za všechno potrestáni. Minulý týden jsme předvedli týmový výkon ve Mšeci a dokázali podruhé v sezóně vyhrát. Když předvedeme podobný výkon i doma s Libčicemi, věřím, že budeme bodovat a nejlépe za plný počet bodů.

Tip experta: 2 10 - 0 - 90 %
Komentář experta:

Vraný nehraje špatně, mělo by papírově vyhrát. Záleží v jaké sestavě domácí nastoupí. Nebude to výhra o moc gólů, ale hosté vyhrají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Milan Kříž 5
2. Jaromír Bělunek 4
3. Lukáš Křenek 4
4. Jaroslav Bureš 4
5. Miroslav Liška 4
6. Břetislav Kučera 4
7. Venca Likeš 3
8. Libor Hájek 3
9. Radek Hruška 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.