EXPERT TIP - 18.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 21.4.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Za experta jsme zvolili Jakuba Šroma z Litultovic.




Jakub Šrom

Kapitán Litultovic Jakub Šrom je našim expertem na další kolo. Jak se mu bude v jeho tipech dařit uvidíme už v neděli podvečer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Z mého pohledu dělá strašně moc domácí malé hřiště, umělá tráva. Sázím na to, že Těškovice doma moc bodů rozdávat nebudou. Březová má sice zkušený mančaft, ale to malé hřiště jim bude dělat problémy, protože Těškovice na tom umějí hrát. Tipuju výsledek 2:0.

Tip experta: 2 73 - 7 - 20 %
Komentář experta:

Z mého pohledu strašně zajímavé utkání, protože Vávrovice mají strašně nevyrovnané výsledky poslední dobou, což je dáno tím, jak se na zápas sejdou. Kozmice jsou dle mě závislé na hráčích áčka, takže nedokáži posoudit, kdy hraje jejich áčko. U tohoto zápasu bych dal favorita, když jsem viděl výsledky Vávrovic, tak bych si tipl na výhru Kozmic 0:1.

Tip experta: 2 13 - 0 - 87 %
Komentář experta:

Je to hodně dáno kolik půjde hráčů z áčka, ale Slavkov se mi líbí, jsou tam i mojí kamarádi Štýbarové. Ale samozřejmě Štítina je pro mě největší favorit soutěže. Mají tam zkušené borce, jak ve středu, tak i v útoku a obranu jim drží zkušený Maják. Líbí se navíc práce trenéra ze Štítiny Vratislava Maisela, na němž se mi líbilo, že i když se prohrávalo, tak se je snažil nabádat k férovému fotbalu. Takže z mého pohledu je to dáno tím, kolik bude lidí z áčka, ale nic méně favorizuji Štítinu 1:3.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady si myslím, že to bude jednoznačná záležitost. Líbí se mi, jak to ve Štáblovicích jde nahoru. Zde bych vyzdvihl hlavně Heinzkeho, který se mi jako stoper velice líbí ve dvojici s Gračaninem, který šel taky hodně nahoru. Ve středu pak Kuzník, který jim tvoří celou hru, tak mají super mančaft, i když tam určité nedostatky ještě jsou, porotože je to sehrávající se mančaft, který půjde v brzké době nahoru. Tady to vidím 4:0.

Tip experta: 1 60 - 13 - 27 %
Komentář experta:

Hlavnice má teď hodně zraněných, je mi v tuto chvíli líto Davida Nowického, který kolem toho lítá, ale lidí má bohužel nedostatek. V tuto chvíli si myslím, že Životice vyhrajou 3:1.

Tip experta: 0 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Tím, že hraji za Litultovice budu věřit minimálně v remízu. My bohužel procházíme generační obměnou, která čeká všechny mančafty. Mladí musí k těm zkušenostem bohužel dospět, a kdy jindy než v zápasech s těmito zkušenými týmy. Žimrovice jsou kvalitní mančaft. Hrají tam bratři Černí, kteří jsou výborní fotbalisti, bojovné typy, a vepředu mají dobrého útočníka Fajkuse. Samozřejmě bude záležet, jak se sejdou. Minule jsme tam uhráli remízu. Tak budu doufat, že to zůstane v podobném měřítku, jako minule.

Tip experta: 2 0 - 7 - 93 %
Komentář experta:

V Bohuslavicích se potýkají taky s nedostakem hráčů a Stěbořice mají velice zkušený mančaft, kde jejich lavička má zkušené borce na střídání, takže tady víc vidím výhru Stěbořic v poměru 1:2.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miloslav Mička 7
2. Lukaš Postulka 7
3. Martin Vitásek 6
4. Marek Chovanec 6
5. David Řehulka 6
6. Radek Hruška 6
7. Miroslav Liška 6
8. David Rychtar 6
9. Karel Balcar 5
10. David Marek 5
11. Venca Likeš 5
12. Jiří Novák 5
13. Josef Paulovič 5
14. Filip Šenk 5
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.