EXPERT TIP - 2.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 13.8.2023

0

Prvním tiperém letošní sezóny je Petr Kobza, který fandí Rožné. Tento víkend nás čeká souboj c-týmu Velkého Meziříčí a rezervy Bystřice, nebo také souboj rezerv z Nové Vsi a Měřína.

 




Petr Kobza

Prvním tiperém letošní sezóny je Petr Kobza, který fandí Rožné. Svůj tým pravidelně podporuje. Jak on vidí, že dopadnou jednotlivé zápasy ve 2. kole? To se dozvíte níže u jednotlivých utkání.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 86 - 0 - 14 %
Komentář experta:

Souboj nováčka soutěže s rezervou Bystřice vyzní lépe pro domácí tým. Ve III. třídě předváděli velmi dobré výkony i když koncem sezóny už jim lehce docházel dech. Věřím ovšem, že si s Bystřicí „B“ poradí a vstoupí vítězně do nové sezóny.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Osová Bitýška bývá doma nepříjemným soupeřem. Doubravník loni ke konci sezóny nepodával oslnivé výkony, proto tuším 3 body pro domácí. Pozn.: předem ale podotýkám, že 1.kolo se vždy hodnotí obtížněji, protože nikdo pořádně nevíme, jak se týmy nachystaly na novou sezónu a v jakých sestavách budou nastupovat, pokud někdo nemá informace ze „zákulisí….

Tip experta: 1 89 - 0 - 11 %
Komentář experta:

V tomto zápase jsou pro mě domácí favoritem, i když v jarní části Vír podával dobré výkony i díky návratu brankářské jedničky Jakuba Preislera, který umí svůj tým podržet…. Přepokládám ale, že Rožínka zvítězí o dvě branky.

Tip experta: 2 33 - 28 - 39 %
Komentář experta:

V souboji těchto „B-éček“ bude utkání pravděpodobně velmi vyrovnané a může skončit jakkoliv. Nakonec ale o trošku více věřím Nové vsi „B“, která si odveze všechny tři body.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Jako fanoušek Rožné v tomto zápase nemohu jinak, než věřit ve vítězství našeho klubu. Ovšem ani Moravec nebude bez šance, jelikož nám bude citelně scházet záložník Filip Škutchan. Věřím ale, že i tak si naši borci s Moravcem poradí i díky našemu specifickému (malému hřišti). Min. tři branky bychom mohli vsítit a obrana s brankářem se musí „postarat o to“, abychom jich inkasovali méně než soupeř…

Tip experta: 2 28 - 11 - 61 %
Komentář experta:

Polnička se loni trošku trápila, ale s udržením se v soutěži díky neškodnému Jívoví problém neměla. V žádném případě netvrdím, že je Radostín jasným favoritem, ale tuším, že bude nakonec šťastnějším týmem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomas Brazda 5
2. Martin Homola 5
3. Petr Jelínek 5
4. Jakub Vařejka 5
5. Petr Kobza 5
6. Tomáš Sýkora 4
7. Josef Pokorný 4
8. Ondřej Kroupa 4
9. Jiří Bílek 4
10. Radim Synek 4
11. Vojtěch Prášil 4
12. Pavel Mitáš 4
13. Eduard Smejkal 3
14. Venca Likeš 3
15. Jiří Klik 3
16. Miroslav Litochleb 2
17. Vaclav Nejezchleb 2
18. Milan Baroš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.